0 Läs mer >>
Den här helgen har varit så härlig. Lugna dagar med familjen var precis vad jag behövde. Både matmagen & bebismagen höll sig lugna, tack för det!

Lillemannen har nu förstått det där med glass förresten, att det ÄR gott! 

Sen tog vi en kväll ute på Royalsplatsen och fiskade. Inget som nappade men vi hade ändå kul! Blir dock inte så många liknande utflykter för mig innan bebis är ute...det var precis vad jag orkarde. 

Det blev ingen fiske(o)lycka den här gången!


Nu hoppas jag på att resterande dagar fam till bebisen beslutar sig för att göra oss här utanför magen sällskap blir lika sköna och lugna...

Äntligen några lugna ...

0 Läs mer >>

Ja så äntligen har vi fotat lillemannen och magen... Ja inte så som vi tänkte men ändå några foton. Hade ju som jag skrivit innan besök av ett gäng musiker som skulle fotas, när de gått passade vi på att fota lillemannen innan det var dags att sova. Han är en riktig modell som posar och njuter framför kameran.

Jag däremot hade en timme innan värsta magknipet och var helt slut, blev och svettig...men vad gör väl det? Ingen som tittar på det när jag har magen i vädret och lilleman flinar sitt finaste!

Nu ska vi bara set till att ta de där bilderna som vi tänkt ta...som vi aldrig hann med när lilleman låg i magen. Han kom ju två veckor för tidigt och sabbade min planering ;)

 
Min älskade lilleman och hans bebis
(han säger själv att det är hans och mammas bebis)
 
 

Äntligen!

0 Läs mer >>
Just i skrivande stund tar jag tillbaka alla mina tankar om att magen är på bättringsvägen (matmagen då, bebismagen verkar må hur bra som helst)...i stora drag så är den väl det egetligen...men inte JUSST NU! 😡
Åt pannkakor vid kl.16 med lillemannen, smarriga pannkakor gjorda på laktosfri mjölk, fettsnåla och nästan nyttiga...sen åkte vi för att möta upp pappan och handla lite. När vi kom hem fick jag ruuuuusa in för att hinna på toa. Kallsvettig med ont i magen. SUCK! Att jag sen 30minuter senare skulle va nere på stan för att fota gjorde inte saken bättre. Men på grund av regnet så kom de hem till mig och jag kunde göra ett bra jobb i en trygg (toanära) miljö. Har nog aldrig varit så tacksam för regn innan. 
Behöver jag säga att jag är trött på det här?!!!

Jag må se glad och välmående ut, men stundvis så är det precis tvärt om!





Tar tillbaka allt!

1 Läs mer >>
Nu kan jag säga att jag ser ljuset i tunneln. Förkylningen/allergin börjar släppa sitt hårdaste tag, öroninflammationen och allt den kom med har gått vidare. Nu är det bara magen, fogarna och orken som är som de är. Ja den där förkylningen finns ju där men inte lika påträngande störig som innan!

Det blev Valborg i Skövde! Jag bet ihop, satte mig på tåget tillsammans med lilleman och for. Vi hade det toppenkul! 
Han älskar ju att åka tåg. Väl på plats i kyrkan sen på kvällen så fanns det så mycket att titta på att han sprang omkring hela kvällen, med ett stort leende på läpparna mest hela tiden. 

Lilleman tittar och beundrar...

Igår blev det en riktig boa-dag här hemma. Svärmor kom förbi och vi städade och plockade, förberedde plats för minis ankomst. Efter en stund satte jag mig vid symaskinen och knåpade ihop en ny snuttefilt av tyg jag köpte i Skövde. Mini måste ju ha egna snuttisar...kan ju inte ta från lilleman!

Efter en fika på stan följde lilleman med farmor hem och där va han hela kvällen och hjälpte till med diverse projekt. Ja han sov ju över oxå. 
Så vi hade en lugn kväll hemma, städade det sista och åt gott. Jag hade fixat hem jordgubbar som jag doppat i choklad (sååååå gott), vattenmelon och annat gott. 

Man får passa på 
när lilleman inte är hemma. 


Nu ligger jag här i sängen, klarvaken innan klockan ens blivit 07...jag som skulle ha sovmorgon...

Liiite bättre...