0 Läs mer >>

...har vi vart idag jag och Lillemannen. Vi satte oss på tåget till Skövde för att tillbringa en helg i föräldrahemmet.

...har även hunnit köpa lite mer tyger till mössor...och lite annat. Så snart kanske det blir en liten tävling till veckan. Vad säger ni om det? KOMMENTERA!!!

på resande fot...

0 Läs mer >>

...vaknade jag hyfsat utvilad. Skönt! Sen åt jag frukost i lugn och ro innan jag plockade fram symaskinen. Så härligt att få tid med den igen. Inte så ofta som jag skulle vilja längre, men fortfarande lika underbart!

Vill du beställa en mössa? Skriv en kommentar.

idag...

1 Läs mer >>

...har det blivit idag. Lillemannen är på pyamasparty hos farmor & farfar, då har jag passat på att sy och träna. Sen har jag köpt biljetter till Ladies Night oxå. Det blir kul. En helkväll med Linnéa kan inte bli annat än bra.
Nu ska här sovas, får ju passa på när det inte finns nån liten som väcker en mitt i natten för att han tappat nappen, fått fötterna mellan spjälorna eller hamnat helt på snedden i sängen.

pyssel och biljettbok...

0 Läs mer >>

...verkar hälsan återvänt till vårt hem! Lillemannen åt just en hel portion med pannkakor. Första hela portionen på en vecka, så skönt!
Jag har inte haft ont i huvudet på ett bra tag (iaf en vecka), bara det är ljuvligt!

Idag har vi varit ute på Torsjö hos vår ved. Lillemannen lekte med veden, hälsade på hästarna och körde traktor. Det sista under högljudda protester dock...

Ikväll väntas främmat...kanske dags att röja lite

Ps: är du här inne och läser...skriv gärna en kommentar, kul att veta!

äntligen...

0 Läs mer >>

...med en sjuk lilleman här hemma. Dagarna går så långsamt och blir så oändligt långa när man är hemma med en gnällspik. Men idag fick vi besök av farmor som hade med sig jäst och ett paket vetemjöl. Det blev grötbullar och långpannebröd av det. Så fantastiskt gott!
Imorrn hoppas vi på ännu mer bättring gällande Lillemannens hälsa, så vi kan ta oss ut och leka av oss.

ännu en dag...

1 Läs mer >>

...har vi här hemma idag. Efter en hel helg m överfulla blöjor trodde vi igår att det var på bättringsvägen. Men i morrse spydde Lillemannen en refug kaskadspya :( Så nu har vi blandat till lite vätskeersättning och hoppas på det bästa.


Ps: funderar på att kanske ha en liiiten tävling här på bloggen, vad sägs om det?

sjukstuga...

0 Läs mer >>

..har vi huserat hos svärföräldrarna med goda vänner. En hemvändare, en gräsänka (typ...) några farbröder och en militär hade vi som middagssällskap, förutom svärföräldrarna då.

Lillemannen blir bättre men är ännu inte bra. Hela vällingflaskan gick ner och en hel del vatten, men inte mycket mer än så. Hoppas på att han sover gott inatt och är bättre i sin mage imorrn.
Nu ska iaf mamman med huvudvärk lägga ner sitt huvud på kudden och blinda en stund. Zzzzz...



ikväll...

0 Läs mer >>

...avslutas hemma hos svärföräldrarna.
Igår var vi ute i naturen och fixade ms vår ved. Lillemannen hade jättekul och då njuter jag verkligen! Idag mår han mindre bra dock. Han fyller blöja efter blöja och har ingen vidare matlust. Nu ligger han nere i källaren med farmor och tar igen sig.

ännu en vecka...

0 Läs mer >>

...att tipsa om en bra blogg med MYCKET fina badkläder mm!!!
Det är min gamla klasskompis som syr och fixar.
Kolla in och beställ nåt :D

http://rockabillyvixendesign.blogspot.se

vill bara passa på...

0 Läs mer >>

...blev det idag. Men vi här alla haft tippenhumör och haft det riktigt trevligt! Eli har utökat sin garderob lite med fodrade byxor, diverse tröjor och strumpor. Lite små grejer från Ikea letade sig visst med hem oxå ;)
Nu sitter vi nersjunkna i soffan. Eli har somnat hos farmor och jag somnar nog snart jag oxå.

Imorrn fyller bästa Haylie år. HURRA!!! Tänkte vi skulle försöka oss på att hälsa på lite och gratta henne.

en lång dag...

0 Läs mer >>

...hade vi fin besök av bästaste Emilia (som idag fyller 1 år, HURRA HURRA HURRA!!!) och hennes underbara mamma. Emilia fick äntligen sin beställda mössa och ett litet paket.
Det är så kul att se när de små barnen leker tillsammans! De pratar, skrattar och viftar. Undrar om de förstår varandra...

Idag ska vi ta med oss farmor och fara till Jönköping för att möta upp mormor. Det blir en heldag.

igår...

0 Läs mer >>

...kreation blev en mössa lilla Emilia och lite bokstäver till Lillemannen. Känns så gott att få skapa och pyssla med händerna. Nu kommer jag sova gott!

dagens...

0 Läs mer >>

...här i vårt hem. Dagen har tillbringats med farmor, farfar och farbror S. Medan pappan och farbror M åkte på en mc-tur gick vi på stan, fikade och hade allmänt kul. Eli "hjälpte" farmor med middagen.

Nu har vi parkerat i soffan goda vänner och en...bra film.

äntligen helg...

0 Läs mer >>

..har jag (med hjälp av mannen min) fixat så det går att kommentera på bloggen!!! Gör gärna det. Så jag vet att det fungerar och det är ju alltid kul m respons!!!


ÄNTLIGEN...

3 Läs mer >>

...har vi haft mest hela dagen idag. Farmor & farfar kom på lunch. Vi fick även besök av lilla Haylie och hennes mamma. De små pratade och pratade och pratade och skrattade. Båda var helt slut när vi skildes åt. Men oj så kul vi hade.
Imorrn ska lillemannen få sprutor och en genomgång av doktorn. Hoppas på godkänt.


kalas...

0 Läs mer >>

...var vi ännu inte föräldrar, men nästan. Vi hade tillbringat natten på förlossningen men fick åka hem ett par timmar. Sen satte det verkligen igång. Tänk att man verkligen tryckt ut en liten människa...

I söndags hade vi ettårskalas med familjen. Alla 6 kusiner va här och lekte och fikade. Succé!!! Även min farmor, mamma, pappa & svärföräldrarna var här.
På kvällen kom vännerna och ikväll kommer cellgruppen.

för ett år sedan...