0 Läs mer >>

...snart till ända.

Ibland är det bara för tråkigt att gå hemma och inte ha några planer för dagen. Den går så mycket långsammare då och jag kommer deffinitivt inte ut nåt. Mne jga har vart superduktig den här veckan och gått en massa...så en dag inne är inte hela världen. Men så får jag minsan inte fortsätta tänka om den här kroppen ska bli tight och orka.

Men som sagt så har jag gått en massa den här veckan. I onsdags blev det en "liten" promenad på 9,3 km!!!

Eli har börjat krångla med maten på eftermiddagarna och kvällarna. Han vill äta ofta! Eftersom jag ammar honom fullt så blir dte ju lite jobbigt... Men efter ett samtal till BVC ska vi nu testa att mata honom en gång i timmen under en dag för att få igång systemet igen. Vill inte börja med ersättning i första taget...dessutom är det snart dags för gröt :)

Han älskar att sitta upp! ...och att suga på tummen, MIN tumme ;) Han tuggar kanske mer än suger...

 

/ems

ännu en fredag...

0 Läs mer >>

 

...är snart över. Men innan den är helt slut ska jag:

- kommit igång med träning

- få iordning i hemmet

- gå på begravning

- planera en "hemma"vecka i skövde

Ska försöka att inte se dem som måsten...en del punkter är roliga och en del mindre roligare. Men allt kommer kännas bra när de är över och gjorda. Det där med träningen kommer bli min största utmaning! Men i april ska vi på spa med mannens jobb och då kan manju inte se ut huuuur som helst ;)

Men sen är det februari som kommer med roligheter planerat. Bland annat blir det barnvälsignelse för Eli och lite annat smått & gott. Till barnvälsignelsen görs lite inbjudningskort. Vill inte göra en alltför stor apparat av det hela men vill ändå ha med nära och kära. Sen är det ju så kul att pyssla och skicka snigelpost!

Ny garner är inhandlade. Det ska bli tofflor till mamma och små filurer till brorsans lille bebis som kikar ut till våren.

 

Tänk att plutten är 3 1/2 månad redan. Han lyfter huvudet högt, skrattar och tjatar på. När han ler smälter hjärtat ;)

 

/ems

januari...

0 Läs mer >>

...berätta att lillskrutten fått sina första vaccinsprutor i veckan. Det va inte alls kul för honom. Han skrek som en stucken gris och är fortfarande inte riktigt sig själv :( Han sover och äter massor. I natt sov han i 10 timmar i sträck...

Men han sköter sig ändå när det gäller. I torsdags träffade han ju som sagt kusinerna i Fristad. Eli skrattade och var på sitt alldeles bästa humör hela besöket.

Idag har han träffat gammelmorfar (min morfar) med fru. Mycket kul. Sist vi träffade dem satt jag med värkar och var helt slut på...dagen efter föddes Eli. Så det är ju 3månader sedan sist ;)

 

vaccindax och efterkommande sömn

lillkusinen G och Eli

fyra generationer...

 

I morrn är det återigen dax för kusinträff. Det ska bli roligt! Min farfar kanske kommer oxå..han har inte träffat Eli ännu så det blir spännande och se hur gubben reagerar ;)

 

 

Men vi ska även få krama om världens bästa Madde i morrn! Jag älskar att få visa upp min skatt för mina gamla vänner ;) Madde skickade små söta skinnfloppisar när Eli var nyfödd.

(de till höger här)

 

Efter kalasandet i morrn är det tid att fara hem till smålandet igen.

 

 

/ems

glömde ju...

0 Läs mer >>
...efter en lång dag. Vi har vart i Jönköping, Fristad och nu i Skövde.
Eli har träffat stor, lill och mellan kusinen, öppnat julklappar och skrattat gott. Stackar lilla G som inte riktigt kunde förstå varför Eli inte ville ha nappen...men han bara spottade ut den och skrattade.
Nu har vi landat hos mormor och morfar i Skövde och ska återigen fira jul. Han sover som en stock. Tycker inte han gjort så mycke annat idag....men han vart helt slut på och somnade efter massa mat och mys.


Behöver jag säga att han är världens roligaste unge? ;)

/ems

Eli sover...

0 Läs mer >>
...var en bra jul! Fylld av lugn och ro, familj och vänner. Kan nästan inte bli bättre. Jag har dock saknat mina föräldrar och bröder lite. men dem ska vi träffa i helgen.


Julgodis, julmat, Alfapet, glad bebis, gladare bebis, trött bebis och julklappar och en massa mysiga sovmornar med pappa.


Men det tar minnsan på krafterna att fira jul! Så här dagarna efter har det bara slappats och sovits.
Men nu blir det snart nya tag när vi ska fira jul i Skövde!

/ems

julen 2011...