0 Läs mer >>

...i hamn med alla förberedelser inför helgens kalas.

snart...

0 Läs mer >>

...för Lillemannen (och en planeringskväll i kyrkan för mannen) innebar en sykväll för MIG!!!


tidig kväll...

0 Läs mer >>

...ord innan ögonen går igen.
Idag blev en kanon dag som inte alls innehöll vad jag tänkt och planerat. Men handla kan man göra en annan dag!
Efter Gudstjänsten var vi några vänner som bestämde oss för att lyxa till det och äta ute. Bra beslut för ojojoj va gott.
Sen till några föräldrar för efterrätt innan vi styrde kosan mot Lillemannens farmor & farfar för ännu mer sällskap och kvällsfika.
Pappan gick upp på vinden och hittade den gamla sparkbilen som hans morfar gjort. Efter diverse uppdateringar är den körbar för Lillemannen. Det blev tummen upp!

några snabba...

0 Läs mer >>

...i skafferiet är aldrig fel. Den här gången på Lillemannens hylla. Köpte russin m äpple och russin m aprikos i små söta askar. Ett bra tidsfördriv när man är liten och otålig. Det fick tummen upp!
Sen gräddade jag pannkakor till oss båda till middag. Även det fick tummen upp. Med min egna hemmkokta (av bär mannen plockat) hjortronsylt till slank det ner utan problem.
Nu väntar vi bara på att pappan ska komma hem så mamman får åka och träna.
Mitt nöje alldeles för mig själv!! I LOOOVE

nytt...

0 Läs mer >>

...kommer solsken, eller iaf lite bättre väder. Så jag satte Lillemannen i cykelstolen och cyklade en runda med honom. Han skratt, pratar, pillar och njuter för fullt där bak. Vi passade även på att testa den nya regnjackan, som mormor köpt i Ullared.

efter regn...

0 Läs mer >>

...efter en helg hos mamma & pappa. Skönt att vara hemma efter en helg med en massa göra. Men det har vart kul att träffa bröderna och alla deras barn. Lillemannen njuter av all uppmärksamhet han får!
Nu dröjer det inte alla länge tills vi ses igen, när Lillemannen firar 1årsdag!!!

I helgen har morfar lärt Lillemannen att räcka ut tungan...

hemma...

0 Läs mer >>

...till en dag ute. Så när lillemannen sovit sin förmiddagslur begav vinnas till närmsta lekplats för att rasta honom. Det va spännande med klätterställningar och gungor. Nu slappar vi mest och tar det så lugnt som möjligt.

vädret inbjöd...

0 Läs mer >>

...hos mormor & morfar!
En en spännande bussfärd för att möta upp pappan på jobbet envisades lillemannen med att vara vaken heeeela vägen, ca 13 mil. Efter ett tag byttes föräldrarna av för att eventuellt få honom att somna....eller iaf tystna. Det lyckades, typ.
Men nu är vi iaf här. Lillemannen sover och vi vuxna somnar nog när som helst.
Imorrn ska vi, om vädret tillåter, testa lekplatsen (som jag själv lekte på som liten). Tror nog att mormor fick mersmak häromdagen.

framme...

0 Läs mer >>

...kom vi oss i väg på barnsången. Vi har ju missat två veckor på grund av migrän och ullaredsresa. Men igår va vi så äntligen där. Eli iakttog med försiktighet innan han beslöt sig för att på slutet delta och krypa runt med de andra barnen.

Efter sången hängde vi Emilia, Haylie och deras mammor till lekparken för att trötta ut de små. Eli åkte ruschkana (lr hur det nu stavas) med mormor. Fast roligast var nog alla småstenar och att titta på när flickorna gick omkring.

Så igår va en bra dag :)

Den avslutades för mig på Friskis & Svettis och för Eli i farbror Samuels knä.

äntligen...

0 Läs mer >>

...SUPRISE!
Sååå kul med överraskningar, speciellt av den här sorten.
Vi var bjudna på dop för lille V, som sedan visade sig att även bara ett bröllop. Jag/vi visste ju om det (i och med att jag gjort programmen) men det var ju kul ändå.

Lille V fick ett egengjort (till viss del) dörrstopp och lite annat. Det är det jag pysslat med de senaste dagarna men inte kunnat visa här...av förståeliga skäl.

Grattis Maria & Erik! OCH lilla V!


dop...bröllop...

0 Läs mer >>

...i Ullared med mormor och farmor. Lillemannen skötte sig exemplariskt. Han sov, åt, lekte, åt och sov lite till.
Jag fick en massa nyttigt inhandlat och känner mig nöjd och helt slut.

Nu ska vi ladda om för att åka till Alingsås på dop och grillning.


en lyckad dag...

0 Läs mer >>

...hos lilla familjen i det lilla huset. Där är skönt att få komma bort och längta lite ibland. Fast jag tycker nog att sonen kan längta lite mer, han verkar tämligen oberörd över att jag vart borta. Men men det vänder väl snart säger alla. Men nu har den här pappiga fasen pågått så länge så jag minns inte hur det var innan. :(

Nu iaf har jag min mamma på besök några dagar. Kul med lite vuxet sällskap här hemma...när dessutom huvudet fortfarande bankar är det även skönt med lite avlastning. Ska för övrigt få massage på fredag och till vårdcentralen på måndag för/med mitt lilla huvud. Undrar om de hittar nåt... hehe

äntligen hemma...