0 Läs mer >>
Idag trotsade jag min extrema trötthet och begav mig ut på stan. Med svärmor vid min sida ifall orken skulle ta slut. 
Måste berätta om mitt klipp, årets klipp! Mammastrumpyxor till kanonpris.

5:- istället för 99:-  jag gillart!

Sen blev en snabbis till Willys för att inhandla min del till nyårsmiddagen i morgon. 

Men nu är jag heeelt slut. Blir en tidig kväll för att orka med kvällen i morgon!
God natt!




Ett klipp!

0 Läs mer >>
Idag har vi verkligen inte gjort mycket... Vi tog sovmorgon, sen har jag tvättat lite och handlat. Inte mycket mer. Mannen har städat och badat lilleman. Lillemannen han har mest ätit, sovit, spelat gitarr och pruttat. Haha. 
Ja sen har jag försökt mig på att klippa lillemannen...gick väl sådär. Men men. 

Han vart nog nöjd iaf!

Sen har vi mest plockat och städat o h fixat. Snart kommer vänner för lite varma mackor och trevligt sällskap, för jag menar...vi ÄR ju jättetrevliga!

Lite nytt till vardagsrummet ❤️







En slappardag

0 Läs mer >>
Nu äntligen är vi hemma i lugn och ro! Inte för att vi farit så värst mycket, sen blev det bara en natt borta...men det är ändå skönt att vara hemma! 
Julafton tillbringades hos svärföräldrarna med god mat och julklappar. Lillemannen som nu förstår hur kul det är med paket gick och sneglade på paketen under granen hela dagen och blev överlycklig när det väl var dags att öppna dem. 

Lillemannen räknar paketen noga. 

Natten till juldagen vaknade lillemannen och...ja låt oss såga att han inte mådde så bra. Sen mådde han inte bra på hela dagen. När han ändå mått ok några timmar, fått behålla en rostemacka och sovit några timmar bestämde vi oss för att ändå åka till mina föräldrar. Gick toppen...i ca 30 minuter, då blev han åksjuk. Jösses. Men fram kom vi, tig bara dubbelt så lång tid som vanligt. Men väl framme, efter en dusch och lite mat (pizza) mådde han som vanligt. Och som han sov den natten sen. Tur det för på annandagen träffade vi alla kusinerna och firade jul. 
Men nu är vi som sagt hemma. Skönt det, jag är helt slut!

Måste ju oxå berätta att vi nu dragit ut lillemannens säng till maxlängd, annars fick han inte plats med det nya täcket han fick av farmor i julklapp!

En stor säng till en stor kille, & ett stort täcke. 



Borta bra men hemma b...

2 Läs mer >>
Så här dan före dan har vi enligt traditionen varit hos goda vänner och haft det toppentrevligt! Gott att äta och vänner man träffar alltför sällan. En som är hemma från Vindeln, en från Gotland och en som kom direkt från Kanarieöarna. Ja och lillemannen åkte hem nöjd, glad, trött och med vääääärldens största bula i pannan!

Måste ju berätta att jag/vi fått så fin julklapp av bästa hederskusinen Otti. En fin egengjord ask, en pepparkaka och ett superfint armband. 

Ett fint armband som höjer stämningen!

I morgon ska vi fira jul med lillemannens farmor, farfar & farbröder. Hoppas på en skön och avslappnande dag med god mat. 
Sedan packar vi bilen för att fira jul på västgötaslätten. 

Nu ska jag stänga ögonen och vila mig inför allt julfirande och framför allt ätande!





God Jul

0 Läs mer >>
...är här och snön lyser med sin frånvaro. Trist. Men lite julstämning finns här ändå! Vi har bakat tunnbröd som traditionen bjuder. Lillemannen tyckte det var mycket spännande. 

Tunnbrödsbakning på g. 


I morgon ska vi på uppesittarkväll hos bästa vännerna. Så roligt när hemvändare och hemmavarande samlas och bara umgås. Vi (jag & mannen) ska bara avklara en arbetsdag först. Och lillemannen ska vara hos farbror S som är hemma på jullov. 

Ja sen måste jag ju berätta att lillemannen börjar bli stor. Nu för tiden är han utan blöja största delen av dagen. Det är bara när han sover och är ute som han har blöja på sig. Och han sköter sig så bra. Än så länge har det inte varit alls många olyckor. Hoppas på det bästa att det ska hålla i sig. Till sommaren ska han vara blöjfri...hoppas hoppas!



fjärde advent...

0 Läs mer >>
...i arbetslöshetens klor. Är trött på detta nu! Meeeen jag ska i alla fall hoppa in och jobba fyra dagar nu runt jul. Det är ju något att göra och på ett roligt ställe! Ja sen har jag ju kvar bilder att redigera så helt sysslolös är jag ju inte, dock arbetslös. 

Idag har vi bakat tunnbröd hos svärmor. Lillemannen älskar att baka med farmor...och äta degen. Lik sin far skulle man kunna säga. 
Nu sover lillemannen gott och har parkerat mig i sängen och tittar på Vänner! Supermys med andra ord :D

En hel del tunnbröd blev det! LYCKA!!!




Ännu en dag

2 Läs mer >>
...på att ha en lite utlottning här på bloggen. En utlottning av en fotosession, i musikhjälpens anda. Vad säger ni om det???

Kommentera & säg...ska jag eller ska jag inte??



Funderar & funderar.....

0 Läs mer >>
Ja men då har jag "jobbat" klart för idag. Hade en stor fotografering i lördags, gick ju bra men ojojoj så nervös jag va! Men fick verkligen mersmak måste jag säga. Men kanske ska vänta med att uttala mig tills allt är packat och klart. Har än så länge bara skickat iväg ett urval till kunderna. Jaja jag återkommer om saken ;)

Min älskade man fastnade visst på en bild ❤️



Lite "jobb" så här en...

0 Läs mer >>
Så här kommer det efterfrågade receptet på mumsig chokladkola. Fick det en sång av min vän och roomie Fredrik. Har gjort det varje jul sedan dess, sååå gott är det. 
Så vässa era pennor för här kommer det;

Ingredienser;
4msk socker
4msk vetemjöl
2msk kakao
4msk ljus sirap
50g flytande margarin

1tsk vaniljsocker

Gör så här; 
- Blanda socker, vetemjöl, kakao, sirap och margarin i en microtålig skål.  
- Värm 15s i micron
- Rör om
- Värm 50s i micron
- Rör om
- Värm 1min i micron
- Rör om, blanda i vaniljsocker
- Häll upp i önskad form (jag använder en matlåda) och ställ in i frysen i ca 1timme. 
- Skär upp i valfri storlek och slå in i bakplåtspapper. 

LYCKA TILL ALLA!




THE recept!