0 Läs mer >>

...en produktiv eftermiddag för frun i huset. Så härligt! Jag har grundmålat två små stolar, ett litet bord och min gamla brudkista. Så målet att ha detta klart innan jul ser ut att kunna uppfyllas.
Sen är det lite annat smått och gott som ska göras och fixas. Kanske att julkänslan infinner sig i år, efterlängtad och nästan bortglömd...

blev visst...

1 Läs mer >>

...fredag har vi haft. Den började bra med pappan hemma på sovmorgon. Sen packade vi vagnen och begav oss iväg för att möta upp farbror M och Oscar för att baka lite. När det var avklarat mös vi lite hemma, skojade framför kameran och akutduschade. När pappan äntligen kom hem från jobbet stökade vi köket tills familjen N kom på fredagsbesök. Ännu mer lek framför kameran hann vi med innan vi parkerade i soffan för ett efterlängtat återseende (på spåret!!!)
Nu sover barnet, vännerna har åkt hem och vi njuter av lugnet.

Imorrn börjar en ny dag med nya äventyr och ännu en kväll med goda vänner. Jag försöker njuta så mycket jag bara kan.

en helt vanlig....

1 Läs mer >>

...M har haft en skön hemmakväll så här en helt vanlig torsdag. Jag skulle egentligen åkt och handlat men blev helt enkelt trött och sittandes med mina fina i soffan. Ibland måste det få bli så!
Jag får handla imorrn...eller på lördag.

lilla familjen...

0 Läs mer >>

...blev det av den där söndagen! Vi började dagen med familjegudstjänst, mellanlandade i bowlinghallen och avslutade dagen på Sävsjö wärdshus. För att sedan slappa hos svärföräldrarna. Helt enkelt en bra dag. Och bäst av allt va att jag fick fira självaste farsdag med min pappa <3

en bra farsdag...

0 Läs mer >>

...mormor & morfar. Vi har ätit välldans god middag, bakat banankaka och badat Lillemannen. Jag har även passat på att tvätta lite. Skönt att hinna med lite mer när det finns fler ögon som håller reda på Lillemannen.

För övrigt så är nu två tänder i överkäken uppe (eller nere kanske man säger då..) Men jag trodde nog aldrig att ban kunde bli sååå sjuka och bedrövliga av att få lite tänder, ojojoj. Men snart är det väl över för den här gången.

nu har de anlänt...

0 Läs mer >>

...när man sover! Förra veckan trampade en älg in i trädgården. Vi mötte den när vi va på väg in..jag sprang den sista biten! Idag stötte vi på tre rådjur när vi va ute och gick. De va inte lika skrämmande.
Lillemannen mår bättre. 2 tänder har kikat fram! Hurra!!!

Ikväll ska vi till goda vänner och bara slappa. Såna kvällar behövs!
Imorgon kommer Lillemannens mormor & morfar för att stanna över i helgen, alltid lika roligt.

man missar mycket...

0 Läs mer >>

...har vi haft sjukstuga hela dagen :( Med hög feber sedan igårkväll är Lillemannen inte så kaxig. Men vi har upptäckt en liten tand som trängt igenom och det verkar vara minst två till på gång. Så stackars liten har ont i munnen och är het som en kamin. Hoppas han sover bort det mesta inatt! Men jag är redo för en natt i soffan...

här hemma...

1 Läs mer >>

..an helgen hos mina föräldrar. Det va en skön och lugn helg, precis vad som behövdes. Vi hjälpte mormor kratta löv, stökade med allt som gick att flytta på och myste med Oldemor (min farmor).

en sammanfattning...