0 Läs mer >>

... är något välldans intressant tycker Eli. Farmor pallade upp honom i soffan häromdagen när det snöade o han blev alldeles tyst av förundran. Vänta bara till nästan vinter tänkte jag. Då ska det införskaffas en pulka och en snowracer, då blir det åka av!

 

Nu har jag äntligen fått tummer ur och gjort klart Eli´s mobil till vagnen. Han vart nöjd. Blev helt tyst, bara tittade och slog lite på den...sen somnade han. Men jag tar det som att han tyckte om den.

Nu har Eli och farbror Mikael ett mycket engagerande samtal här brevid mig. Eli pendlar mellan hopp och förtvivlan, skratt och gråt. Han har mycket att berätta!

/ems

snö...

0 Läs mer >>

...är det jul här i vårt hus. I år har jag julkänsla till skillnad från förra året. Förra året vill jag inte tänka på...speciellt inte förra julen. Den här julen är mycket roligare att tänka på. Nu har vi vår skatt hos oss och inte bara i våra drömmar.
Eli är en underbar liten pojk. Han har fattat det här med att sova på natten. Han sover mellan 6 och 8 timmar i sträck varje natt, utan att äta. Så skönt att få sova.


Förra veckan ställde jag efter en lång tids uppehåll upp min studio och fotade det varckraste vi har här hemma. Jag är nöjd!

/ems

snart...

0 Läs mer >>

 

...har varit en bra helg. Har bara umgåtts med familj och god vänner, kan det då bli bättre?

Innan helgen var vi på BVC. Doktorn klämde, kände och lyssnade och allt var som det skulle. Skönt! Han växer så det knakar, men som han ska.

Sen kom mamma/mormor o va hos oss några dagar. Det blev julgardiner upphängda, struvor och pepparkakor gjorda och en del annat nödvändigt. Så underbart att få hjälp med sånna grejer.

Det bästa på helgen har nästan varit frukost på sängen och sovmorgon med hela lilla familjen!

 

BVC resultat, fikasällskapet - Pepparkaksbak, mamma/mormor testar bärsjalen - Frukost i sängen

 

Söndagar är nog min absoluta favoritdag. Att få vakna intill mannen och sonen är den bästa starten. Sen vidare till Gudstjänst och fina vänner. Varje söndag bjuder på en fantastisk söndagsmiddag. Igår blev den hemma hos oss med massa vänne och hur god mat som helst. Vad sägs om potatisgratäng och fläskfilé inlindad i bacon?! Efterrätten bestod av glass, marränger, krossade pepparkakor och hemmagjord kolasås med smak av apelsin...jag tror vi alla åt lite mer än nödvändigt ;)
Sen avslutades den med en film, goda samtal och besök av Robert och Sabine. Eli skötte sig utmärkt! Han flörtade in sig hos alla och höll humöret uppe hela kvällen.

 

Underbart god efterrätt, Eli & Maria  - Eli i den nya farmorskoftan

 

Så när jag vaknade idag var det med ett leende på läpparna! Nu sover lillen ute i vagnen omgiven av den första snön. Då är det hög tid för mig att passa på o städa undan helgens fest och fixa lite julklappar kanske ;)

 

/ems

2:a advent...