0 Läs mer >>

...på ingång igen. Men nu har jag nästan slutat se fram emot nya veckor. En ny vecka innebär en vecka mindre kvar på jobbet, nu är det bara en vecka och några dagar kvar. Suck! Den här perioden (den längsta någonsin på SMT) har jag trivts så vansinnigt bra. Jag har fått stort ansvar och många tyngre uppgifter, fantastiskt roligt och lärorikt. Men nu är det snart slut...hoppas ju dock att det inte ska vara helt slut, men vem vet?!
Men den här nya veckan då...? Vad ska den innebära tro? Ett krafttag med träningen och vikthållningen kanske?! Ja men det vore väl en bra idé tycker jag.

SKÄRP DIG!

Dags att se framåt!


ny vecka...

1 Läs mer >>

...nu har de äntligen kommit, de där små namnade lapparna. Så nu vet jag minsann vad jag ska göra till helgen, om inte mamma hinner före.
Ja vi har hu finbesök av mamma/mormor några dagar. Lillemannen njuter av uppmärksamheten och vi lite mer vuxna av avlastningen.

nu så...

0 Läs mer >>

...så kom lillemannens "jag-har-börjat-på-dagis/fsk-förkylningen" i fredags kväll. Så vi fick ställa in de lördagsplaner vi hade och helt enkelt stanna hemma och kurera. I dag mår han bättre och det är ju skönt!

som ett brev på poste...

0 Läs mer >>

...nu sitter jag här alldeles själv. Så här i slutet av i skolningen för lilla E bland alla de andra myror så fick han va själv där en stund. Inte lätt för mamman men lätt som en plätt för honom. Han verkar trivas! Sååå skönt. I morgon blir första dagen (halvdagen) helt själv. Ojojoj...

vad nu då?...

0 Läs mer >>
...när man är liten!

tänk så söt man kan v...

0 Läs mer >>

...blev det av denna vanliga tisdag. Dagen började tidigt, alldeles för tidigt om du frågar mig...alldeles lagom tidigt om du frågar lilleman.
Efter en lång frukost, lämning av farbror M & hans kanot, gofika på stan med pastorn och en lätt lunch hemma somnade han gott i sin säng. Då passade jag på att redigera lite bilder på kusinerna. På tiden kan man säga... De ska levereras på söndag så nu SKA de bli klara! Hälften kvar nu...

en produktiv dag...