0 Läs mer >>
Ja det är ju så...att det är som det är. Men jag önskar nog ändå att det vore lite annorlunda, att jag vore lite mer frisk och pigg. Är för närvarande inne på min sjunde förkylning denna graviditet. Denna förkylning bjuder dessutom på halsont, hosta och öroninflammation! Suck! Vill bara att detta ska försvinna och att jag de resterande ca 60 dagarna ska kunna njuta och få må bra. 

Innan denna hemska förkylning slog till hann vi med en stund ute på Royalsplatsen. Vi grillade korv, fikade och fiskade. Lillemannen trivdes som fisken i vattnet..haha! 
Men efter grillningen tog genen över i min kropp så jag tog bilen och for hem. De andra vart dock kvar och hade en skön eftermiddag/kväll i skogen. Det är så underbart att se lillemannen njuta och ha roligt i skogen. Han leker, tjoar och skrattar. 

En lycklig kille som för första gången fick fisk. 

Idag blir det en lugn dag...så som de flesta dagar blir här hemma. Grabbarna fat till kyrkan medan jag stannar hemma. Jag mår inte tillräckligt bra för att bara bland en massa folk tyvärr... Men det ska det, MÅSTE DET, bli ändring på snarast! För jag och lillemannen tänkte ju fara hem till Skövde över Valborg för att träffa folk där, då kan man ju inte va sjuk!






Det är som det är...

0 Läs mer >>
Denna vecka kom så äntligen den där inspirationen tillbaka efter en låååång tid på annat håll. Så det har blivit många mössor sydda. Några till mini & några till nykläckta små vänner. 
Det är verkligen så ljuvligt att sitta vid symaskinen & riktigt tappa bort tiden. 
Har till och med testet lite nya varianter...det måste förfinas & ändras lite men är ändå nöjd. 

ett litet smakprov av dagens roliga

Nu hoppas jag bara den här efterlängtade vänner stannar, länge!





Välkommen kära vän!

0 Läs mer >>
Igår vart en bra fredag trots allt! Så skönt. Vaknade dock några gånger mitt i natten av magknip, så när morgonen väl kom va jag supertrött. Skulle åkt med svärmor ganska tidigt till Jönköping...men vi beslutade oss för att ta tåget lite senare istället och möta upp henne. Så jag och lillemannen fick en ganska så skön morgon. 
Vi packade väskan och började vår promenad ner mot stationen...i REGN!!! Suck. 
Men vi kom fram och på tåget. Väl i Nässjö va alla tåg vidare därifrån inställda. Så det fick bli ersättningsbuss. Väl i Jönköping hann vi bara med en snabb fika innan svärmor/farmor mötte upp oss. Så det blev en eftermiddag på A6. Köpte en massa fint (billigt!) till bebisen, så kul! Skulle kunna visa upp här men då kanske det klutas ut vad det är för en bebis som komma skall. Haha. 

Väl i bilen på väg hem i alla fall så somnade lillemannen på två sekunder och sov hela vägen hem. 

En bra fredag helt enkelt!

En glad och skötsam resekompis!





En bra fredag!

0 Läs mer >>
Befinner mig för tillfället uppe i Vindeln tillsammans med mina två. Vi tog med oss en lillebror för att hälsa på en annan. Har det gott och njuter av att få va tillsammans. Speciellt lillemannen som står i centrum precis hela tiden. 

Just nu ligger jag i en säng, halvsover och inväntar middagen. Ikväll stiger vi på nattåget som ska ta oss hemåt. 
Lillemannen sköter sig utmärkt och kommer nog inte bli lätt att få med hem. 

Litet smakprov från vår tågresa. 





På resande fot.