0 Läs mer >>

...och jag är ledig flera dagar i sträck. Mer än en vecka faktiskt! Så nu fejkar jag att jag här semester medan mannen kör på äkta stil. Vi packade in det mesta och lite till i bilen och styrde mot Skövde. För att till veckan ner oss mot Nyhem och husvagnslivet...

helg igen...

0 Läs mer >>

...här hemma hos familjen M igen. Mormor & morfar har varit här i flera dagar och vi alla har njutit. Men idag var det dags för dem att fas hem igen. Vi träffar dem redan till helgen igen då bi bestämt oss för att fara till Skövde. Minns knappt när vi var sär sist så det va väl på tiden.
Sen är det dags för Nyhem! Det ser jag verkligen fram emot. Speciellt att utforska barnens Nyhem med lillemannen!

nu är det vardag...

0 Läs mer >>

...klarvaken men ändå helt slut. Har som gröt i huvudet, det är fullt med information, bilder, bildtexter, kodning hit och kodning dit. Sitter med spännande (läs skrämmande) saker på jobbet som stör min sömn och koncentration. Men jag ska ta mig igenom detta som jag gjort med alla andra utmaningar på jobbet. Känns ändå i grund och botten roligt och spännande!

Sen ska vi ju (jag & mannen) på bröllop i morgon. Underbara Sara & Micke gifter sig och vi ser verkligen fram emot att få ta del av dagen!
Jag ska för först gången klämma mig i en liten, tight klänning. Bara det är ju kul ;)
Men det krävs lite planering och tankeverksamhet för att få morgonen att gå smidigt...och som ni säkert förstått så är det lite långsamt uppe i hjärnkontoret för tillfället. Som tur är kommer mina föräldrar och ska ha hand om Lillemannen.

Men nu ska jag allt sova...nu. Ja eller snart i alla fall, senare... Suck.




här sitter jag...

0 Läs mer >>

Halleluja! -Ps150:6
Precis så känns det nåt jag efter en hel förmiddag ute i solen fick en stund för mig själv innan jobbet.
Vi har haft världens bästa kompis med mamma på fika här hemma i trädgården. Det är så roligt att se lillemannens min när A dyker upp!

Nu ligger lilleman i sin stora säng och sover innan vi ska cykla till farmor. Sen är det en helkväll på jobbet som hägrar...

Må allt som andas pri...

0 Läs mer >>

...på något gott... Osv

Med det vill jag bara säga att snart dyker här upp lite sytt, fotat & pysslat. Ska bara färdigställa med mera...men SNART!



den som väntar...