0 Läs mer >>
Ja se det snöar ja se det snöar! Det va väl roligt HURRA!!!
Det är nästan så jag vill smyga in hos storebror och väcka honom för att visa vad som hänt ute. Han kommer bli så lycklig imorrn! OM det ligger kvar. 

Men så mysigt med snö när det är julmarknaden här i stan. 

Utsikten från vårt sovrum. 







Snö!

0 Läs mer >>
Så vart det måndag igen. Inget dagis, båda barnen hemma dag...
Vi började med att öppna chokladkalendern och titta på julkalendern. Storebror tyckte den va lite läskig...hur gör ni andra som har mindre barn? Får de titta?
Efter frukosten somnade lillebror, skönt för oss andra! Haha, ja jag tyckte det iaf för jag somnade på soffan medan storebror tittade på Barnkanalen. 

Efter lunch gjorde jag som underbaraclara och snodde ihop en trolldeg som fick bli eftermiddagens underhållning. Så smidigt och så roligt, för stor och liten. Inte för mini då för han sov...länge och väl 
Det fick bli lite fikabröd som kan användas när pojkarna ska ha bjudning. Ska bara köpa lite färg och färglägga sen är det klart. 

Ett omtyckt pyssel av storebror och mamman!



Recept på trolldeg:
5dl vetemjöl
2,5dl salt
2,5dl vatten
2msk olja

Rör ihop till en smidig deg och börja dega. Grädda sedan figurerna på en smord plåt, 100 grader i 2-4 timmar beroende på hur stora och tjocka figurer du har.  


I morgon väntar lämning, tidigare hämtning, tandläkarbesök, utvecklingssamtal och däremellan ska vi alla äta några gånger. Bäst att sova snart kanske...?!


Att dega..