0 Läs mer >>

..snart året oxå. Här hemma i huset är det lugnt och full rulle på samma gång. Mannen jobbar ju som vanligt, men även jag fick jobba några dagar nu unna årets slut. Så min mamma är här för att vara barnvakt, till Lillemannens stora förtjusning. Men ojojoj så trött jag är efter en hel dag på jobbet framför en dator. Men bara en dag kvar nu.

Annars har julen varit bra och slapp. Vi inledde ju julen med att vara sjuka hela familjen, inklusive farbröderna och farmor. Men lite uppesittarkvällar hann vi med ändå.
Julafton hade vi hemma hos oss tillsammans med mannens familj och mina föräldrar. Sen har vi vart ute och gått och ätit mat...känns nästan inte som om bi gjort annat. Ändå har det viktmässigt gått superbra (sett ur en viktväktares synvinkel).

Nu ska vi bara tagga för nyår och att även då hålla koll på vikt, nyttigheter och onyttigheter.

julen är slut...

0 Läs mer >>

...går den här veckan mot sitt slut! Lillemannen har vart lite sjuk, jag har vart sjuk, mannen min har vart sjuk...samt hans mor o bröder. Den där minikillen vi har är en redig smittorisk. Men nu ska väl de där bacillerna vara väck! Jag har slängt allt vi haft på oss och runt oss i tvätten, bäddat rent, svabbat golv, spritat badrum OCH vattnat blommorna. Ja nu kan nog julen komma trots allt. Ligger lite efter men det hinns nog ikapp under morgondagen. Men trots ett späckat schema för imorgon ligger jag vaken kl. 01.05 :(

äntligen....

0 Läs mer >>

...kanske som jag förtjänar... NÄÄÄÄ! Hur som så mår jag äppelskrutt :/ vaknade illamående och har så mått sedan dess. Har sån tur att Lillemannen blev hämtad av farmor så jag har kunnat sova hemma i soffan. Hoppas det har hjälpt. Jag ska ju åka och fixa det allra sista med alla julklappar imorgon!!! Vill slippa göra det på fredag.

Sen saknar jag ju Lillemannen så jag går sönder och samman...

jag mår inte som jag ...

1 Läs mer >>

...en sorglig dag med många ljusglimtar. Idag skulle älskade farfar fyllt år. I år startade jag & Lillemannen en ny tradition att tända ett ljus på kyrkogården. Kändes tungt men fint ändå. Så varje lucia från nu ska vi göra detta.
Min mamma är ju här sen några dagar. Igår målades vardagsrummet om, idag har vi bakat struvor, städat och nålat lite möbler. De där ska-bli-klart-innan-jul-projekten kan nog bli klara innan jul!

lucia...

0 Läs mer >>

...nu är det ljust igen! Visserligen är det bökigt med snö när man måste plöja fram med vagn vart man än ska. Men det är ju vackert! Eli har provat pulkan. En höjdare, såvida det inte går för fort och han ta lag ur. För snö i ansiktet det tycker han inte om...eller att bara stå i snön.

Häromdagen var jag och fotade två söta syskon. Första fotoalbumet utanför kompis kretsen. Jättekul!

Hurra!

0 Läs mer >>

...av dagarna som gått. Vi har hämtat farmor på tågstationen, njutit av att ha farmor hemma igen, varit några dagar hos mormor & morfar, sovit med en snöleopard och nu har vi även hunnit med lite adventspynt.

en kort sammanfattnin...