0 Läs mer >>

...med magsjukan. Än så länge bara lillemannen som drabbats. Det blev en lång dag med mycket tvätt och mycket mys. Helt plötsligt vart han mammig. Det va ju mysigt, tråkigt bara att han måste va sjuk för att bli det ;)

Igår hann vi med en begravning, en ljus och fantastiskt vacker sådan som verkligen hedrade minnet av underbara Ulla. Lillemannen skötte sig som ett ljus och mannen min va snyggare än snyggast. Fick honom till och med på bild!

Nu sover sonen och vi ligger utslagna i soffan. Hoppas på en lugn natt!

nu vart det visst vår...

1 Läs mer >>

..att kladda fick fnatt och kletade färg överallt! Men kul hade vi! Blev kanske inte några fantastiska konstverk den här gången. Men vad gör väl det när vi har kul?! Lillemannen vart nog inte så värst nöjd själv heller för han skrynklade ihop allt han målat och kastade iväg det ;)

Nu sitter han i alla fall i badet och leker för att få bort all färg från alla skrymslen och vrår, mage och tår. Men han klagar inte, bada är ju det bästa han vet.

Och jag, jag sitter här med en ovanlig måndagsångest...jag ska ju jobba ikväll!




han som inte gillar.....

1 Läs mer >>

...har det vart för familjen mest hela veckan. Det har mest varit firande av farbror M som fyllde 25 i början av veckan. 3 gånger här jag och lillemannen firat, och givetvis sträckt ut en hjälpande hand bär paketen skulle öppnas.
Sen här vi ju träffat goda vänner och bara haft det gott. Vi har till och med startat grillsäsongen! Så gott och efterlängtat. Nu fattas bara att kunna sitta ute och äta maten oxå!
Jag försöker allt jag kan att njuta (av allt och alla) nu mina sista dagar som mammaledig! Vet ju inte när det blir nästa gång...

Men peppad av nytt jobb, framgång med viktnedgången och solens strålar har jag nu startat min nya rutin att springa! Sprang 2,2km ute i fredags och idag (söndag) blev det minsann 2,5km inne på löpbandet. Men ojojoj så fantastiskt man känner sig! Tills man ska resa sig ur soffan och inser att man inte kan på grund v träningsvärk...

full rulle...

1 Läs mer >>

...kan man väl ändå säga att det hela är offentligt, packat & klart. Jo så här är det att jag har fått ett jobb, ett vikariat på 80% fram till september. Så skönt att det löst sig, om än tillfälligt.

Så med detta i ryggen gav jag mig minsann ut för en LÖPARRUNDA!!!

nu så...