0 Läs mer >>

...har vi varit på i helgen.
Bästa kusin Robert och hans underbara lilla Sabine blev äntligen Herr & Fru Svanell.
Dagen bjöd på svängig vigsel, vackra ord, snygga människor, hoppborg, popcorn, glassbuffe och fyrverkerier. Och detta va ändå inte allt. Så fantastiskt roligt bröllop!
Typiskt att lillemannen vaknade med hög feber och hosta natten innan. Men med medicinerna nerpackade begav vi oss ändå iväg på fest. Han klarade sig galant och mår idag (två dagar senare) mycket bättre.

Sen att jag satte foten i vägen för en dörr och har ondare än ondast och inte kan ha vanliga skor på mig en dag som denna när det regnar...det är en annan historia.

ett bröllop vi sent k...

0 Läs mer >>

...börjar gå mot sitt slut. Känns lika tråkigt som vanligt. Men vi har haft det toppen trots regn och trötthet.
Mannen söver för närvarande lillemannen...men det verkar mer som om lillemannen söver sin pappa ;)

ännu en helg...

0 Läs mer >>

...delux har vi här hemma ikväll.
Efter en fullspäckad vecka med jobb, avslutningar, lek, mormorbesök och annat tar vi det bara lugnt ikväll. Just nu sitter jag och lilleman i stora sängen och tittar på favoriten Bamse.

Behöver jag säga att jag njuter?!

fredagsmys...

0 Läs mer >>

...bättre! Vaknade (för säkert femte dagen i rad) med huvudvärk. Men vad gör man när man är ensam hemma med en liten som inte vill annat än vara ute?! Jo men vi gick ut. Promenerade till en lekplats, fikade, sparkade boll ich till slut somnade lilleman ute i vagnen. Då la jag mig på balkongen o försökte sola bort huvudvärken...funkade sådär...
När han sen vaknade satte vi oss på cykeln och cyklade till farmor. Dör har vi hängt ute i trädgården heeela eftermiddagen. Superskönt!

Nu är lilleman nybadad och supertrött i mitt knä. Ska bara kramas lite till innan han hamnar i sängen.

Imorrn ska vi fira bästa farbror S!

solen gör allting...

0 Läs mer >>

...så här i början av maj begav vi oss ut på en skogspromenad. Jag skulle kanske säga vandring, men efter omröstning blev det promenad. 6 km över stock och sten, genom snår och över bäckar, med en fikapaus på mitten. Med uuuunderbart väder.
Lillemannen va nöjd från början till slut på pappas rygg. Såna här dagar vill vi ha fler utav.

en helt vanlig söndag...

0 Läs mer >>

...vi har haft. Den började med att världen rämnade när pappan åkte till jobbet. Men den blev bättre och bättre med lite utetid. Först en promenad till dollarstore för påfyllning av diverse prylar och sen till blomsterlandet där blåbärsbuskar och smultronplantor stod på listan.
Efter middagsluren satte vi oss på cykeln för att möta upp farbror M på campingen för en glass.
Nu sover lillemannen gott efter en heldag ute i härligt väder lite efterlängtad tid med pappan...kanske skulle gå och sova jag oxå, passa på.

vilken dag...

1 Läs mer >>

...energin och hälsan åter! Hos oss i alla fall! Lillemannen är piggare och vi föräldrar har påtat i trädgården röda förmiddagen. De nya jorsgubbsplantorna åkte i jorden och de gamla rensades och fick fint. Så skönt att ha det gjort! Lillemannen satt på en filt och åt mellis medan vi arbetade på. Som det ska va tänker han säkert ;)

I kväll blir det jobb för mig och pappamys för sonen.

med solen kommer...