0 Läs mer >>
Här har det gjorts bullar idag minsann! Köttbullar och grötbullar. Har börjat göra köttbullar lite mer som man "ska" kanske, med lök och senap i. Tycker verkligen inte om varken senap eller lök men i en liiiiten mängd i köttbullemassan så blir det kanongott!!!



Sen hade jag svärmor här på besök och hon och storebror bakade grötbullar. Har fått lite förfrågingar på det receptet, det kommer inom en snar framtid. Ska bara skriva ihop det jag fått...

Imorrn ska det julstökas här hemma. Upp med gardiner och fram med annat rött och vintrigt.

Köttbullar in the making



bullar i olika former...

1 Läs mer >>
Idag har vi haft barnvälsignelse för lillebror. Så fantastiskt roligt att tillsammans med församlingen bära fram våra barn inför Gud & be om hans välsignelse över deras liv. 


Familjen Gustafsson & Familjen Martinsson med sina småprinsar


Vi hade förmånen att ha dubbel barnvälsignelse idag oxå. Så kul! Kanske en ny grej, att det alltid kommer vara fler än ett barn. Hoppas! Det är nog ett av de största bönemännen jag har för vår församling, att vi ska bli fler småbarnsfamiljer. 

Nu ligger jag nerbäddad, helt slut. Började nämligen dagen med migrän & det har lite präglat hela dagen även om själva värken gav med sig ganska så snart. Ska bara avsluta dagen med lite gudstjänst från Hillsong Sthlm. Har du inte sett dagens gudstjänst så gör det! Finns på SVT.se


God natt 

En välsignelse

0 Läs mer >>
...medans hjärnan stormkokar. 
Idag va första dagen på mitt nya liv...mitt nya liv hemma med två barn, själv. Idag gick pappan i familjen tillbaka till jobbet efter massor av veckor hemma. Vi har njutit av ledigt och tycker nästan det är skönt att vardagen kom tillbaka...nästan. 
Vi har saknat pappan men vi överlevde. Hade lite planer för dagen så den skulle rulla på, och det gjorde den. 
Men det frestar på tålamodet och humöret på oss alla när en är hungrig, en är trött och en är...tre. Men vi klarade det!

Nu ligger jag i sängen efter ett riktigt tufft pass på Friskis&Svettis. Önskar sååå att lillebror sover hela natten. För med min träningsvärk kommer jag ligga orörlig. 

En envis treåring som inte tål för höga ljud. Hörselkåpor på när man hjälper farmor i köket. 

Dessa två har bara ögon för varandra, lillebror & oldemor. 

Så här började vår "pappalediga" dag ❤️








Mitt hjärta flödar öv...