0 Läs mer >>
Sådärja. Då är dagens att-göra-lista avbockad och jag ligger nerbäddad i sängen. Kall som en isbit...

Beställde nya band att fästa på mössorna med mera som jag syr och skickar iväg till nya hem. Ändrade från bloggadressen till #emsdesign. Så håll utkik efter det på diverse sociala medier. 

Har idag skickat iväg storebror med mormor så nu har vi bara lillebror att mysa med här hemma. Känner mig lite halv, men vet ju att den halvan jag saknar har det toppen! 
Måste försöka få ut så mycket som möjligt av dessa dagar nu. Babysång, ärenden på stan, fota lillebror, fika med bästa vännen är några saker jag ska jobba med innan helgen drar igång. Denna helgen ska jag tillbringa på klädbytardagen. Det blir en heeeel helg. Men det ska bli kul att hjälpa till. 

Nu borde jag verkligen sova...sov som en kratta inatt då vi sov alla fyra i samma rum. Pojkarna väckte varandra och lillebror ville helt plötsligt äta ofta. Han brukar ju inte äta alls på nätterna men ibland får han nån knäpp och vaknar flera gånger och lugnar sig bara om han får mat = att jag måste vakna och amma. Men nu ikväll har han ätit som aldrig förr så jag hoppas han kan hålla sig till i alla fall klockan 7...

God natt ❤️ 

#emsdesign






Nytt nytt

0 Läs mer >>

Just i skrivande stund befinner jag mig med familjen min i mitt gamla flickrum...en sån märklig känsla när det förflutna möter nuet. 
Minns så väl när jag äntligen skulle få tapetsera om och bli av med allt rosa. Då blev det blåa väggar och blått tak. Hur tänkte jag där undrar du kanske...inte alls säger jag då. Haha. Det viktigaste var att det inte var rosa!
Lillebror snarkar i sin "säng" (är nerstuvad i liggdelen till vagnen), storebror ligger i sin blåa säng tillsammans med pappan och jag brer ut mig i extrasängen (dubbelsäng). 
Alltid sån märklig känsla att befinna sig här. Inte på något vis negativt, inte alls. Mer tvärtom...här kan jag ibland komma på mig själv och bli sådär översköljande tacksam för min lilla familj, för mina söner. MINA SÖNER!!! När jag bodde här, tittade mig i spegeln på morgonen (försökte annars undvika att titta på mig själv, usch) trodde jag aldrig att jag skulle kunna ha det så här. 
Visst är det jobbigt ibland. Att vara arbetslös, mammaledig, ha en trotsig treåring med mera, med mera tar verkligen på krafterna. Då är det skönt att bara sköljas över av den här tacksamheten som jag bara känner när jag är här i mitt barndomshem. 
Tänk att jag skulle bli kär i den snyggaste jag sett...och att han dessutom skulle bli kär i mig. (Det måste jag minsann bli bättre på att säga till honom!) Sen att vi skulle få dessa underbara små gossar. Storebror är ju ett stort bönesvar, belöningen på det jobbigare jag varit med om. Att sen helt överraskande få en lillebror i familjen. Fanns inte på världskartan men ändå är han här. Vill ni höra om den resan förresten? 


Men nu är jag som sagt här hos mor & far. Passade på att ta en avstickare till en ny bekantskap. Med gåvor i bagaget (en mössa och en skallra) begav vi oss mot en kär vän som jag träffar alldeles för lite som har välsignats med en ljuvlig liten dotter. Lillebror kändes helt plötsligt stor i jämförelse. Men så mysigt att få kliva in i bebisbubblan tillsammans med en annan mamma!

Har ni sett en sån söt liten minimänniska?!






Tacksamhet!

0 Läs mer >>
Här hemma har det hänt grejer i veckan. 
Jag började veckan med en långpromenad i passande kläde ro h väder. Härligt! Mindre härligt med träningsvärk och öm kropp. Men ett steg i rätt riktning i alla fall.
Sedan blev det ett besök hos frisörEvelina...kapade av det mesta av trasslet, skönt. Men oj så ovant och konstigt det känns. Så här några dagar senare har jag fortfarande inte vant mig. Men det kommer nog. Ska bara komma på hur det ska se ut på lördagens bröllop...tänk tänk... Om jag ändå kunde packa ner frisörEvelina i väskan...

Idag har jag och mannen bakat. Han en morotskaka men frosting och jag testade ett nytt kladdkakerecept. Eller nytt och nytt...blandade i en påse kinapuffar bara. Men så gott det vart! Med lite vaniljglass till så vart det farligt gott. Värt att göras igen!


Värt att testa!!!

Nu ska jag sova...är tanken i alla fall. I morgon styr vi bilen mot huvudstaden för en liten familjeträff och sedan bröllop. Detta bröllop ser jag lite extra fram emot.

Så...godnatt 😄





Det händer grejer...