0 Läs mer >>
...har vart en superbra helg! Full av god mat, trevligt sällskap, goda vänner och familjen. Kan det bli bättre?
Att det dessutom var en långhelg för oss gjorde den ännu bättre.

Först var det diverse sjukbesök som skulle avklaras. Tänk vad man kan glädja människor när man kommer med en liten mini kille...

Här är han med mamma/mormor

farmor/oldemor

& till sist med Kerstin.

 

Jag är så glad att jag fick möjlighet att visa upp min skatt för Kerstin. Han somnade så fridfullt hos henne :D

Sen har det vart kalas för brorsan Mikael och hans Sara. Kul med kalas tycker jag. Men mest kul att träffa mina bröder. Även Joakim var där med stor och liten. Har ju inte träffat dem sen jag fyllde år i sommras...

Här är han med storkusinen Felicia...hon tyckte att han skrek högt...

Nu är det tisdag och snart dags för cellgrupp här hemma hos oss. Massa som måste bli gjort innan dess så det är bäst jag sätter fart!

/ems

helgen som gått..

0 Läs mer >>

...det här med att fota lillen. Men nu har jag samlat på mig några bilder iaf. Pappa/morfar fick det i födelsedagspresent, så nu är några bilder samlade på ett och samma ställe. Här nedan ser du ett litet urval...

Till helgen är det första advent och vi ska till mamma och pappa några dagar. Det ska bli kul att träfa lite folk från förr och framförallt att få visa upp min skatt :D Det blir nog en stor väska till Eli...vad ska han ha på sig liksom? Jag tycker det är så roligt att få klä up honom...så det blir nästan till att ta med allt han har...så jag kan ändra mig ;)

 

Har haft en bra dag än så länge, just nu sover han ute i vagnen sen några timmar.

 

/ems

 

litet projekt...

0 Läs mer >>
..och en bra måndag än så länge! Natten var dock inte den bästa. Men jag somnade tidigt igår och tog igen den på förhand.
Vi skulle titta på film uppe i sängen. Mjukstartade med någr aavsnitt av "mysteriet på Greveholm". Eli somnade under introt och jag somnade nog strax därefter...Nån film blev det inte för oss. Men den var tydligen bra ;)

"Mysteriet på Greveholm" är fortfarande en hitt!




Lillen morgongympar och dagens outfit.

Eli är en fena på att sträcka på sig om mornarna. Man kan titta på honom hur länge som helst.
Vi tacka Bea (RockabillyVixen) för den supersnygga tröjan och mössan. Passar perfekt och gör ju en cool unge om möjligt ännu coolare ;)

Och nu vaknade han efter 4timmar ute i vagnen. dags för byte och mat.

PS: Det kommer bilder och recension på bärsjalen inom kort!

/ems

jaha nu vart det månd...

0 Läs mer >>
...och det är bara lördag. Igår sov Eli 4 timmar ute i vagnen. Underbart! Sen vart han nöjd och glad hela kvällen och natten. Sovmorgonen i morrse var välkommen!



Sen har vi ju haft kusinerna här på besök. Eli skötte sig och visade en trevlig och nöjd sida.


Mys!

Nu har vi en klarvaken liten kille här som förhoppningsvis slocknar snart...

/ems

sömn, sovmorgon och k...

0 Läs mer >>
...idag får kusinen öppna fönstren och vädra. Glädjebesked!


Sen kommer ju "farmor" hem idag oxå. Bara roliga saker idag :)

/ems

HURRA!!!...

1 Läs mer >>
... har börjat. Det blev en promenad till apoteket (igen) och fika med farbröderna. En bra start tycker jag!

Jag har beställt en bärsjal. Har testat lite hemma med de tyger jag hade sen innan och det funkar super så jag tänkte investera i en redig bärsjal. Ska även sy en egen tänkte jag, av tyg jag fått från Afrika. Alltid kul att ha fler! Det får mamma hjälpa mig med när hon kommer i veckan.
Vi har mycket kul att se fram emot den här veckan:
- Cellgrupp
- Svärmor/farmor kommer hem från sin norrlandstripp
- Mamma/mormor och pappa/morfar kommer på besök
- Brorsan kommer med sin familj
... så den här veckan ska nog gå den oxå.

Vi var ju på BVC förra veckan. Han växer så det knakar, är nästan uppe i 5kilo snart. Han växer och jag krymper, som det ska vara ;)





Ta hand om er!

en ny vecka...

0 Läs mer >>
...för idag har vart en seg, känslosam och lååång dag.
Har en brorsdotter som är sjuk, en som är en hjältinna och en som bara mår dåligt. Skulle så gärna vilja knäppa fingrarna så allt försvann...eller åtminstånde finnas närmare så jag kunnat göra nåt, mer än skicka sms.
Så när nu Eli inte vart på topp idag blev det lite för mycke. Tur att K kommer hem från jobbet sbart så han kan plocka upp mig och hålla om mig en stund.

Annars så är det upp och ner det här med att vara mamma och mammaledig. Jag ÄLSKAR min son och att få umgås så mycket med honom är det bästa :D Men han säger inte så mycet mer än skrik och jag får inte mycke gjort, segt.
Men nu är det lite som ligger i planerna iaf. Imorrn hoppas jag på fika (onsdagsvåffla) på Lyckan, på torsdag ska vi till BVC och på fredag kommer gamla elever och fikar hos mig.
Så den här veckan ska nog gå den med.

Ta hand om er!

ingen bild idag...

0 Läs mer >>
Nästan en vecka sen sist jag skrev nåt. Det här är inte lätt när man har en uppmärksamhetstörstig son ;) Men nu sover han så då passar jag på.
Älskade lilla Eli har en kräk-dag...förmiddag iaf. Men nu sover han som sagt.

Jag tänkte jag skulle passa på att ge ett litet tips...Förra veckan beställde jag nappar från www.namnnappen.se, de kom i måndags. JÄTTESNYGGA! En uppsättning är från tre månader så de får ni ett utlåtande på senare. Men de andra kan han ha nu. Eli är inte överförtjust i nappar (skönt) men när han vill så tar han även de här nya. Snygga är de oxå. Kul med lite mer personliga.



Snygga eller hur?



Sen va vi ju på BVC förra veckan...Eli skrek och va hungrig mest hela besöket och jag svettades som en tok och hörde inte alls vad sköterskan sa. Hoppas på lugnare besök nästa vecka.
Men iaf så hade ju lillen gått upp, jättebra, i vikt!


Då får vi se vad siffrorna visar nästa vecka...

Uppdatering...