0 Läs mer >>
Nää nu har det gått så där lite för länge sen sist igen. Det har hänt en hel del så man vet liksom inte vars man ska börja berätta...

Får ta helgen först kanske. 
Våren har kommit med bestämda steg denna helg. Sol och åter sol! 
Fredagen tillbringades mestadels hos svärföräldrarna, och medan lillemannen sov middag passade jag på att luncha med mannen inne i stan. Lyxigt! Lördagen blev en heldag i Värnamo och PLU (Pingst LedarUtveckling). Lillemannen va hos farmor & farfar och myste. Dagen var mycket bra och gav så många intryck och tankar att jag nästan somnade under sista föreläsningen...inte för att den va tråkig utan för att jag helt enkelt va sååå trött! Men nu känner jag mig taggad för vissa projekt och har fått ett ännu större hjärta för min församling. 
Idag, söndag, va vi i kyrkan och träffade goda vänner och firade gudstjänst. Eftermiddagen tillbringade vi tillsammans med svärfar i solen. Första grillningen för mig i år. Jag älskar`t! Lillemannen däremot var väl inte helt såld direkt...
Tänk att få njuta av solen så här i mars! 


Nu slår snart hjärnkontoret igen vare sig jag vill eller inte...trots att bebis utövar gymnastik i magen. 

Så god natt & tack för idag!



Igen!

0 Läs mer >>



HIttade tussilago i diket förra veckan...det är ju lite vårigt. Sen tog jag tag i framsidan på huset idag. Bort med det som stått och hängt där sen november och fram med ljust och ...ja vårigt. Givetvis lyser solen med sin frånvaro just idag, hade ju varit så mycket roligare att göra det här med solen som sällskap. Men men. 
 
Mycket som snurrar i huvudet dessa dagar så det va skänt att få göra  något praktiskt med händerna utan att tänka så värst mycket. 
 
 

Vårigt...

0 Läs mer >>
Idag har vart en bra dag, den bästa på länge!
 
Jag fick gjort det jag tänkte på förmiddagen medan lillemannen var på dagis. När tiden var inne packade jag lite fika och tog en solig promenad för att hämta honom och sedan begav vi oss till lekplatsen. Där skrattade och lekte han länge och väl. Vi vågade till och med mata änderna, jippi!
På vägen hem trodde jag min blåsa skulle explodera...men jag hann hem! Väl hemma var vi ute en bra stund till, jag hängde tvätt (nej inte ute!) och lillemannen lekte med sin traktor. Så ljuvligt att bara kunna vara ute utan att frysa halvt ihjäl! Hoppas det fortsätter vara så här barmt ett tag nu.
 
Men aj aj aj min stackars kropp. Känner nu att jag får betala för allt vi gjort idag. Men men, det fick det vara värt!!
 
 
Min underbara lille pojk, tänk att man kan älska någon så enormt?!

En bra dag!

0 Läs mer >>
MEN vad tiden går fort. Här har jag ju inte kikat in på länge. Vad har hänt?! undrar ni...ingen aning säger jag då. Jag vart på smällen och all energi, lust och inspiration liksom bara försvann. Men den verkar sakta men ganska osäkert vara på väg tillbaka, hoppas!
Klurar på inlägg, teman, rubriker och annat som kan vara roligt att läsa...
VAD vill du läsa?
Vem är du som läser?
Varför läser du här?


På återseende. SNART! Jag lovar!!!

OJ!!!