0 Läs mer >>
Här hemma har vi tydligen svårt att sova...lillemannen tycks inte komma till ro. Trots att han var supertrött och nästan somnade i mitt knä nere i soffan...så nu sitter jag i sängen bredvid honom och håller handen , som förr. 
Mannen är iväg ikväll så givetvis liksom, gäsp. 

Har haft min mamma här några dagar. Skönt att få pausa mitt i allt och andas lite, det tackar jag för. Dessutom fått kylskåpet avfrostat, rensat, sorterat och påfyllt med köttbullar och massa paj. Man får så mycket gjort när någon annan kan underhålla lilleman!
Idag kom dessutom min pappa på besök. Mycket uppskattat av lillemannen som frågat efter morfar sedan mormor kom. De hade tydligen massa viktigt att prata om...

Pågående process...

Morfar & lilleman talar om livet...

I morgon ska vi ta det lugnt jag och den lille...så gott det går ;)
Men vi ska hålla oss flytande iaf!!

Ännu en kväll

0 Läs mer >>
Sitter här uppkrupen i soffan med goddricka i finglaset och godisskålen framför mig och njuter av att "så mycket bättre" äntligen är igång igen. Det här kan bli en bra omgång, det känns så. 

Annars så har det vart en sån där dag som jag varit både och...sovmorgon, fika på stan och middag med hela klanen har varit superkul. Men jag mår som en prutt och känner mig klen, gråtfärdig och mörbultad...ja och lite småsur oxå då. Jo men visst, den där tiden i månaden närmar sig. Framöver ska jag ägna ett heeeelt inlägg åt den där objudna men ändå ganska regelbundna gästen...den som för mig är värre än förlossning, magsjuka och migrän på samma gång. 
Men för nu så ska jag njuta av gott i glaset, sött i skålen och ljuv musik på dumburken. 



Godnatt!

...

0 Läs mer >>
Den här fredagen började tidigt...vid 01 vaknade lillemannen o va ledsen (förkyld, hostig och ev ont i öronen...) Så han fick sova inne hos oss i stora sängen, men det va bara Tintin som fick honom lugn...gäsp. Så medan Tintin fick jobba kunde vi andra slumra lite. 

På förmiddagen tog vi med oss farbror M ut på en picknick i skogen. Lilleman älskar att vara ute och springa och fika ;)


Nu ät det äntligen fredagkväll och vi kan alla tre krypa upp i soffan och mysa...eller ja jag sitter i soffan, mannen ligger på golvet och lilleman i sittpuffen...




 

Fredag...

1 Läs mer >>
Igår när lillemannen va på förskolan hade jag skaparvrrkstad hemma. Så skönt och så roligt så tiden flög iväg. Det blev mössor och buffrar (buffers, buff..jaja ni fattar) till två underbara små barn. 
 
Idag tog jag mig i kragen och dammsög hela stora huset. Kändes skönt efteråt. Tvättade dessutom 3 maskiner med tvätt! (Skryt skryt...men gött känns det!)

När jag hämtat lillemannen på förskolan begav vi oss till bästa Evelina på Stadskällaren för att klippa till kalufsen på honom. Han skötte sig kanon och det blev så fint i håret! Nu ska han inte störas av håret i ögonen längre. 
Nu ska vi bara få väck hans förkylning så är allt tipp topp. 




Produktiva dagar...

0 Läs mer >>
Vilken skön dag vi haft än så länge. Vi fick till och med sovmorgon! Det händer verkligen inte alls ofta så vi njöt till fullo idag...alltså vi sov!

Idag gjorde jag och lillemannen dessutom ett litet besök på söndagsskolan. Vi satt kvar den första delen då de samlade in pengar, sjöng lite sånger och pratade. Men när dramat och undervisningen började tröttnade han så vi gick upp till pappan och gudstjänsten igen. 



I kväll väntar kvällsfika hos pastorn med familj. Blir nog ett trevligt avslut på en skön helg. 
I morgon är det måndag igen...jobb och vardag för alla utom för mig känns det som. Suck i kubik. Men jag ska försöka njuta av lediga dagar...försöka!!!


åå sköna söndag

0 Läs mer >>
I dag har vi mest bara gjort roliga saker, hurtiga saker. Vi började med en mysig morgon med Bamse, långfrukost och gott humör. Sen gick vi ut i trädgården för att (ÄNTLIGEN) ställa undan utemöblerna. Allt detta innan klockan hann bli 10.30!
Till klockan 11.00 gick vi ner till stan för att fika med farmor & farfar. För att inte förslöa oss helt gick vi en väldig, trevlig men låååång omväg hem till farmor & farfar för att äta lunch. På väg hem ville lillemannen gå själv...det gick sådär. Bilderna nedan är tagna bara några hus från deras ;)



Kvällen tillbringades med familjen N. Så underbara vänner önskar jag alla!
Lilla M hade fått tatueringar och delade med glädje med sig till oss alla...

Nu sover lillemannen gott i sin säng...han somnade redan i bilen. 

I morgon är det söndag. I like!

Hurtigt värre

0 Läs mer >>
...med riktig helgkänsla har vi haft idag. En lugn morgon med långfrukost, fredligt intag av mediciner och dammsugning klart innan klockan slog 09.30!
Sen blekfet en heldag på stan tillsammans med min mamma och givetvis lillemannen. Han har fått nya pyjamasar och vantar. Och mamman en ny tröja :D

Nu sover lillemannen och jag har placerat mig i soffan och tänker sitta här länge...



en bra fredag...

0 Läs mer >>
Idag blev det en dag med mina fina vänner. En dag av fika, god mat, shopping och framför allt gott sällskap! Det tackar jag för. Det behövdes verkligen nu kan jag säga, efter ännu ett nej blev det mesta svart...men efter idag känns det lite bättre!

Här nedan syns några av dagens...nya skor, ett par jeans, supervarma skickat och några tröjor 👍

Ja sen bar ju jag och lillemannen på sjukhuset idag på morgonen. Det resulterade i astmamedicin och uppföljning. Suck. Men jag hoppas den här eländiga hostan försvinner nu!
Gäsp... God natt!



Ännu en dag

0 Läs mer >>


Det blev förmiddag ute i skogen med Alle & Iis (som lilleman säger). Så skönt att få komma ut och röra lite på sig, och prata av sig det senaste. 
De här två pojkarna trivs verkligen tillsammans. De kramas och håller handen. Man skulle kunna tro att de träffas sällan...men sanningen är ju att de träffas nästan varje dag då de går på samma förskola. Haha. 

På onsdag morgon har vi fått en tid på barnmottagningen för lillemannen...astma? stod det på remissen från vårdcentralen. Hoppas de hittat något de kan göra för honom så vi slipper den här eländiga hostan han haft sen i augusti...


Måndag...

0 Läs mer >>
...kan man sammanfatta den här dagen som, en redig kalasdag! Vi lyckades samla alla (tre) syskon och våra familjer för att fira vår pappa. Det blir full rulle och huset fullt, men så trevligt och mysigt. Lillemannen älskar att träffa sina 6 kusiner. 
Lilla G har i veckan brutit foten och fått gips...vi alla hjälpte henne att få det fint genom att måla lite fint på det. Traaaaktooooor!!! utbrister lilleman och målar några rosa streck. Hrm...javisst, fiiin traktor log vi och försökte hålla masken när han vart så glad och stolt. 




Nu sover lilleman gott och äntligen har jag mannen vid min sida. Nog för att det är nyttigt och hälsosamt att vara ifrån varandra nu och då...men jag tycker INTE om att somna själv och att vakna själv, så det så!


en kalasdag...

0 Läs mer >>

Då är vi på vift igen jag och lillemannen. Han verkligen älskar att åka tåg. Vilket underlättar nu när han blir åksjuk i bilen och verkligen inte alls tycker om att åka bil i mer än 8 minuter...
Så nu tog vi tåget till mormor & morfar. 


på vift...

1 Läs mer >>
...hade lilla E i dag. Först gröt med ett tårtljus att blåsa ut. Sen iväg till fsk med kalaschokladbollar. På fsk blev han firad av både fröknar & barn. Sen hämtade jag, farmor & farbror M honom för att ta tåget till Nässjö, köpa skickar, fika & sen ta bussen hem där farfar väntade med pannkakor till middag. 
Så alltså...en bra födelsedag!





Grattis min älskade pojk! Tänk att du finns här hos oss trots allt. 

(Någon som föresten är intresserad av den resan...?)


en bra födelsedag...