2 Läs mer >>

Hittade jag på http://cravingsbyic.se/blogg/

Hoppas hoppas hoppas! Dreglar allt som oftast över hennes Instagrambilder.

en tävling värd att s...

1 Läs mer >>

...så mycket som kan hända på kort tid. Jag blir alldeles snurrig. Kan tyvärr inte avslöja allt nu (som säkert är större och mer betydelsefullt för mig än dig som läser) men nästa vecka kommer en rad eller två om allt.

Idag har iaf jag och Lillemannen vart ute i solen hela förmiddagen och nu sover han...är inne på sin tredje timme nu. UNDERBART!
Ikväll väntas god vänner på fredagsmys.

Och imorrn blir det en tidig morgon för att köa till klädbytardagen!

ojojoj...

0 Läs mer >>

...här inte! Lillemannen verkligen ÄLSKAR att bada. Är väl lite skeptisk och osäker i början, så några tårar rullar allt nerför kinden. Men efter en stund, när han vant sig vid ljuden och vattnet (och som idag att pappa kom) så går det hur bra som helst.
Han ville minsann inte gå med och duscha när det var dags för det. Men rullning med duschandet gick bra idag.
Det va helt enkelt en kanonkväll för familjen Martinsson! (Och för alla Royal barn och ledare som oxå va m!)

I bilen på väg hem somnade han som en stock. Sitter i skrivande stund och håller handen så han ska somna om...ja det är ett hålla-handen-barn vi har(...tydligen precis som sin far)

ingen badkruka...

0 Läs mer >>

För världens bästa födelsedagsbarn som fyller 6 just idag!
Hon bör firas inte bara av den anledningen utan för att hon är världens starkaste cancerfighter!

HURRA HURRA!!!

0 Läs mer >>

...vilken glad och social liten pojk vi har. Han går runt och säger HÄÄÄÄÄJ till allt och alla, sen förklarar han för alla som vill lyssna att just jag är hans mamma. Skönt att han har koll på det ;)

Den här soliga vårhelgen befinner vi oss hos mormor & morfar. Jag har luxlunchat på stan, strosat själv bland affärer och bara haft det lugnt. Vi har även hunnit med kusinkalas och gudstjänst.
Helgen avslutas med bästa sällskapet (mannen min) på bio. Lilleman får ha en myskväll med mormor & morfar. Ingen som klagar på den uppdelningen :D

tänk...

1 Läs mer >>

..men samtidigt längta är nyttigt!

Jag & mannen i mitt liv har en barnfri helg i huvudstaden. Så underbart! Vi har träffat kusiner, gått, ätit gott, gått, vart på museum, gått, fikat gott, gått, handlat det vi skulle, gått, gått & badat badkar. Jag satt visat en timme i badet...ojdå. Men när boken helt plötsligt var slut fick det räcka! Nu har jag krupit ner under täcket & tittar på mellon.
Imorrn blir det 2 Gudstjänster, mat & säkert några steg oxå. Sen ska vi hem & krama om vår lille prins!

att njuta...