0 Läs mer >>
Den här helgen har bjudit på mycket roligt och är inte ens slut ännu!
För det första är mannens kusin med fru hemma på besök, lilleman älskar dessa människor så han är mer än nöjd. Vi har idag varit på vaktparaden och fikat på stan med ovanstående nämnda plus lillemannens hederskusin. Sen begav vi oss till svärföräldrarna för att spendera eftermiddagen där. 
Det var där det hände! Fast egentligen i fredags, men idag hände det verkligen på riktigt ordentligt!!! HAN CYKLADE! Han trampade ordentligt på sin cykel med stödhjul. Lite typiskt att vi tidigare i veckan införskaffade en balanscykel...men an alternerar och snart kommer han kunna behärska båda dessa cyklar. 
Men så stolt han är! Och jag sen, jag tror jag spricker av glädje och stolthet :D

En lycklig kille som cyklade själv (ja han fick hjälp i backarna) hela vägen hem!





Plötsligt händer det....

0 Läs mer >>
Lillebror har fått en ny kompis 👍

Lillebror & S chillar i skuggan





Ny kompis!

0 Läs mer >>
Här sitter jag i soffan hos svärföräldrarna, med en sovande son i famnen och en skrattande son i köket. Just nu njuter jag! Just nu är det ljuvligt att ha två små prinsar! Just nu går det bra!
Den här dagen har varit bra, inte så många utbrott och diskussioner med lilleman och en ganska så lugn lillebror. 
Igårkväll hade lillebror magknip och skrek så fort man la ner honom...men till slut somnade han iaf. Lilleman passade på att testa och krångla varje gång vi blev själva...så idag är jag trött. 
Det till trots tog vi på oss regnkläderna och begav oss i regnet mot stan för att fika. Lilleman envisades med att ta med sin nya cykel så det tog en stund...men fram kom vi och gott va fikat 👍

De senaste dagarna har vi tittat på en MASSA cyklister, badat barn, myst, hoppat i vattenpölar, köpt lite kläder, provat lite kläder, cyklar och fikat. Man hinner mycket! 

Nu ska jag nig blunda lite. Får passa på bär lillebror sover och lilleman har påpassning från annat håll. 

Njuter!!! ❤️









En bra dag!