1 Läs mer >>
...eller jag menar nog kalasmånad. I gårkväll firades svärföräldrarna som båda fyller 60 med två veckors mellanrum (bilder kommer så småningom), i dag firades lilla E som fyller 2 på onsdag samt min pappa som fyller i dag...men honom ska vi fira ordentligt med alla barnen om två veckor. Om en vecka kommer mina bröder och deras familjer för att fira E och så ska han ju kalasa på dagis/förskola oxå. Så ja, det är en kalasmånad! Men så kul!
E fick för övrigt en polisbil och en polismotorcykel av mormor och morfar som fick följa med i sängen...precis osm vi anade när vi såg rektionen när han fick dem.
 
I dag passade jag även på att fota i studion till bilder som E ska hänga upp på dagis/förskola och kunna peka på och känna igen. Jag kände att jag ville ha fina bilder när jag ändå har möjlighet. Så det fick bli bilder på familjen och "familjen". Alla personer som E älskar och har nära sig. 
 
Farbror S, lilla E själv, Pappa, Mamma & Farbror M
Maria & Oscar
Farmor & Farfar (Mira & Nova)
Sara, Ottilia, Sabine & Robert
Mormor & Morfar
 

kalashelg...

1 Läs mer >>

...liggandes i soffan. Lillemannen vaknade med feber och gör inget annat än sover och sover. Allt började med att vi i går på förmiddagen packade in oss i bilen för att åka på kalas...vi hann en mil sen spydde lillemannen ner hela sin bilstol. Så det blev till att vånda hem igen. Men det blev inget mer än så. Han var som vanligt igår sen. Men så i morrse vaknade han tidigt och var stekhet och nu ligger han nere i soffan. Hoppas på bättring snart...vi ska ju på äventyr nästa vecka!

I dag blir en lugn da...