1 Läs mer >>

...är vad den här helgen har haft med sig. Massa mat, gooood mat!
Jag & mannen lämnade lillemannen hos sin farmor & farfar för att träffa vänner och gå ut och äta. Jättetråkigt och framför allt gott!
Idag efter mötet va det ingen sim orkade laga mat så det blev visst hämtmat..imorrn ska vi ha en dag i storstan och det innebär ju även det utemat...suck. Men vågen den visar ner och mer ändå! ;)

fika, promenader & ma...

2 Läs mer >>

...av lillemannen idag. En hysterisk sådan. Vi hade finbesök av lilla E med mamma idag, men lillemannen skrek hysteriskt av rädsla heeeela tiden. Lite frustrerande och smått genant. Lilla E som va så snäll och beskedlig hade verkligen inte gjort sig förtjänt av en sån reaktion. Hoppas de vågar sig tillbaka...

har sett en nya sida....

0 Läs mer >>

...han brås på den där pojken! Han älskar att vara ute och leka i snön. Han kan stå vid fönstret och man riktigt ser hur han längtar ut. Jag däremot får stålsätta mig och verkligen berömma mig när vi ska gå ut. Men vad gör man inte för sina små?! Hoppas att jag en vacker dag kommer tycka det är lika roligt som grabbarna i familjen M.


inte är det mig...

1 Läs mer >>

...med mig själv ikväll. Så lyxigt. Lillemannen somnade tidigt i mitt knä. Så innan klockan blev "på spåret" låg han i sin säng och jag hade hällt upp ett glas gott och en skål gottigare.
Jag har passat på att fixa naglarna. En sån där sällsyn lyx man får passa att göra ibland. Nu funderar jag på att ta en varm dusch...var frusit mest vela dagen.

Jag njuuuter av den här kvällen, mer än jag trodde jag skulle göra. Dessutom firar jag ju ;)

fredagsmyser...

0 Läs mer >>

... family!
Förra veckan satte jag lillemannen i bilen och for till mina föräldrar. Vi skulle ändå dit till helgen så jag passade på att åka några dagar tidigare när mannen ändå skulle jobba sent hela veckan.
Jag har träffat goa, saknade, älskade gamla vänner. Och fått umgås med mina underbara syskonbarn! Tyvärr fastnade inte alla på bild... Men här kommer iaf lite bilder från vår underbara helg!

we are...