0 Läs mer >>
...att tippsa om en blogg.
Det är min klasskompis från gymnasiet (en evighet sedan) som bloggar om alla sin syprojekt. Man kan beställa diverse barnkläder, mössor och dregglisar av henne. Eli har en tröja och mössa som hon gjort, supersnyggt! men tyvär redan för litet :(
Så gå in o ta en titt!!!

rockabillyvixendesign.blogspot.se
Bilder från länge, länge sen. På den undre bilden är kläderna som kommer från Bea.

tänkte bara passa på....

0 Läs mer >>

...få visa den här ursnygga mössan som kom med pisten till Eli idag. Den kom från gammelmorfar (min morfar) i Hällekis. Vi va ju där för någon vecka sedan och träffade mina morbröder och kusiner.
Så här snygg blev lilleman i sin nya blåa mössa :)


jag bara måste...

0 Läs mer >>

...lite då och då känns inte så farligt. Men oj va stolt man blir över sig själv när man vid dagens slut har gått över en mil :) men det känns i benen dagen efter! Idag vi "bara" gått ca 7km totalt. Men det känns bra det oxå. I morfar tog vi en sväng runt skogskyrkogården, så vackert! Och nu på eftermiddagen gick vi runda med farmor medan Eli sov i vagnen, han sov i TRE TIMMAR!

Nu sitter Eli i barnstolen och tittar på medan farmor lagar mat.

I går kväll började vi med nya nattningsrutiner. Vi vill få Eli att somna i sin egen säng och vid en rimlig tid. Inte i vagnen efter massa vaggande vid 22... Så jag tog första passet igår, gick upp med en lugn, vaken men trött Eli. Jag berättade lugnt att nu ska han sova, satte honom i vår säng medan jag bäddade i hans sen la jag ner honom. Han gnällde lite och jag höll honom i handen..."det här kan ta tid" tänkte jag. Men 10 minuter senare sov han!!!

en promenad...

0 Läs mer >>

...med skrik, hosta och nappvakt är vi alla uppe och på bra humör. Eli är nog gladast av oss alla. Han va valen nån timme i natt och vaknar ändå först med ett stort leende på läpparna. Och massor att säga. Se senaste dagarna har det inte gått att få tyst på honom. Trots hosta, slem i halsen, snor i näsan och hes röst tjôtar han på om allt och ingenting. Vart sitter "mute-knappen" undrar vi?

efter en lång natt...

0 Läs mer >>

...i vår säng ikväll. HURRA!
Lillemannen har haft några kvällar nu som han inte vill somna ordentligt. Så vi har fått gå ut med honom i vagnen, inte så kul. Men ikväll somnade han som sagt i vår säng, efter att ha luftat strupen redigt ordentligt. Nu sover han i sin säng. Hoppas han sover där hela natten.

Mellan raseriutbrotten har jag fått liiite gjort här hemma. Bland annat lite nya mössor som är beställda. Det som har gått så smidigt och lätt innan, men ikväll fick jag kämpa. Jag tror ändå att resultatet blev bra... Det är kul att du mössor! Nästan ännu roligare att de blivit efterfrågade :)

han somnade...

0 Läs mer >>

...nya tag.
Nu har jag minsann tröttnat på känslig och spänd mage och ingen energi så jag stövlade iväg till hälsokostbutiken och handlade på mig diverse piller och vätska. Hoppas detta fungerar, annars är det ju bara att testa nåt annat. Men det vore så skönt att få energi och fungerande mage igen!

Helgen har gått till ända och snart även måndag. Vi tillbringade helgen i Skövde hos mina föräldrar, träffade min morfar och annan släkt och njöt av underbart väder! Det var vitt på backen (av vitsippor) och klarblå himmel.
Eli har börjat grina när han ska sova så det är bara att klä på sig och gå ut och gå med honom i vagnen så lugnar han så småningom ner sig och somnar. Håller man honom i handen sommar han några korta minuter bara. Och i bilen fungerar det bra att sova, så länge han slappnar av. Kan vara lite trist att klä på sig och gå ut sena kvällar bara...men vi hoppas på att detta bara är en kortvarig fas han går igenom.

Nu sitter Eli på farmors höft och tittar förundrat på när hon gräddar pannkakor...och jag, jag ska nog gå o lägga mig på soffan o vila ögonen (igen).

ny vecka...

0 Läs mer >>

...ibland får man inget gjort.
Har iaf fått några mössor sydda den hår veckan. Två av dem passade perfekt på busungarna Nilssons små huvuden. Sen får jag se vart de andra tar vägen ;)

Idag hade vi Emil & mamma Linnea på besök här hemma. När gästerna kommer med en påse bullar och två paket läfsor är de mer än välkomna in. I like alot. När vädret dessutom visade sig från sin bästa sida passade vi på att ta en promenad och sedan sitta ute i solen. Så härligt!

Imorrn bär det av mot Skövde igen. Den här gången följer pappan med. Det blir en helg med pizza, sopning, släktkalas och ännu mer god mat. Hoppas vädret är på vår sida så vi får sitta på altanen och njuta av sol och värme!

 

ibland får man lite g...

0 Läs mer >>

...men hemma bäst! Fast nu är vi ju hos farmor & farfar, det är väl näst bäst iaf.

Men åååh så skönt det är att vara hemma hos lillemannen och få snosa på honom och mysa. Har saknat honom en massa. Men det var hemskanes skönt att komma bort lite och få massage och bada bubbelpool.
Dit ska jag ta m fru Nilsson!

Men nu myser vi att vara hemma med vår underbara lilleman.

borta bra men...

0 Läs mer >>

... = en bra lördag.
Men vi saknar lilleman hemskt mycket...fast vi har fått rapporter om att han mår bra, äter och sover gott. Så honom går det ingen nöd på.

Vi har haft en superskön dag i bubbelpoolen och med var sin behandling. Jag mådde lite (MYCKET) dåligt efter mitt heta bad...men efter lite svalka och dricka var jag redo för massagen. Underbart! Hit måste jag igen!!!
Nu ligger jag i sängen helt slut på efter en trerätters middag och lite häng i baren medan mannen sitter kvar där nere och hänger med arbetskamraterna.

bad, massage & middag...

0 Läs mer >>

...är inget kul. Stackars lille Eli vaknade inatt, skrek och va alldeles het om hela kroppen :( vi hoppas på bättring snart!

Men igår hann jag med att av lite iaf, äntligen! Det blev 2 mössor och början till en åkpåse.

feber

0 Läs mer >>

...glömde visst bilderna från dagen.

ojdå...

0 Läs mer >>

...och glatt har det varit idag.
Vi styrde våra steg ner på stan för att promenera, göra ärenden och fika m Emilia & mamma Maria. Välbehövligt och trevligt! Jag är så tacksam för mina manmavänner!!!

soligt...

0 Läs mer >>

...med en glad och pigg son. Skön kontrast från igårkväll då han skrek mest hela tiden och somnade av ren utmattning. Nu får allt de dör tänderna komma upp tycker jag, så vi får en paus på dessa gnällkvällar!
Men nu ligger han här bredvid mig i sängen och päser, pratar med sig själv och tittar på Tintin. Mannen han är nere och fixar frukost. Behöver jag säga att jag njuter?!!

Jag va ju hos frissan igår på morgonen. Så skönt att få sitta och bara va medan sonen leker med farmor. Det visade sig sen att han sovit hela tiden ;) Det bådar gott inför helgen.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2358186/images/2012/pic_196857844.jpg" class="image">

morgonmyser...

0 Läs mer >>

...för farbror M som fyller år idag och för Eli som blir 6månader. Mycke tårta och gott blev det idag.
Först kladdkaka och gott hos Emil och mamma Linnéa. Så skönt att äntligen få tid att träffas, ibland går det allt för länge mellan gångerna. Sen bar det av hemmet för att snabbt äta och sen styrde vi bilen mot norr för att möta upp pappan och fira farbror M. Väl där dök även goda vänner och kusin Sara upp. Supertrevligt så här en vanlig måndag :)

Imorrn väntar nya äventyr...

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2358186/images/2012/pic_196688621.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2358186/images/2012/pic_196688724.jpg" class="image">

hurra, hurra, hurra.....