0 Läs mer >>
...har även jag fått tummen ur och pyntat, strukit och hängt gardiner. Hade glömt att jag sydde nya till förra julen, en glad överraskning! 

Ja och sen gjorde vi klart paketkalendern till lillemannen. För att vara första gången så vart jag ändå nöjd 👍

Men nu, NU ska jag inte göra ett dugg mer ikväll. Mer än att längta till julkalendern i morgon, Hr höga förväntningar. Eller vad säger ni?


Fönstret vid middagsbordet, fint på tv-bänken, röda gardiner bakom soffan och lillemannens paketkalender. 


Nu så...

0 Läs mer >>
Jag är förkyld...jag är JÄTTESJUK! Det suger och suger framförallt kraften och orken ur mig. Somnar utan problem tillsammans med sonen innan kl.20... Men inte ikväll, ikväll SKA jag titta på veckans "Bonde söker fru"! Tyvärr går ögonen redan i kors...

Idag har jag och lillemannen bakat sockerkaka och gräddat pannkakor. Allt för att tiden skulle gå fortare och pappan skulle komma hem. 
Nu när jag är sjuk så orkar jag liksom inte med allt. Allt jag gör tar musten ur mig... Hoppas på bättring snart!

Tittar när sockerkakan gräddas...

Bygga torn av pappas diskade matlådor var tydligen väldigt roligt!

Det här med förkylnin...

0 Läs mer >>
Måste bli bättre på att skriva här om det ska vara nåt liv i den här bloggen. 
Men vad vill ni läsa om? På statistiken ser jag att det ändå är en del som läser men kommentarsfältet gapar tomt...så VAD VILL NI LÄSA OM? Mer bilder, mer txt, djupa funderingar lr vardagesgrejer...?

Ikväll är vi barnfria...lillemannen är hos mormor & morfar några dagar. Så jag har denna barnfria fredagkväll parlerat mig...i sängen för att titta på "på spåret" på paddan. Supergött! Nu kan jag ju somna utan at behöva släpa mig upp till sängen! 
I morgon väntar en heldag i Värnamo med utbildning och en massa pepp och inspiration. 

God Natt! 




Bättring!

1 Läs mer >>
Idag har vädret verkligen matchat mitt sinne. Somnade igår med sprängande huvudvärk och vaknade inatt med fruktansvärd migrän. La mig i soffan då jag trodde jag skulle kräkas så där låg jag tills mina pojkar klev upp för att äta frukost. 
När mannen åkte till jobbet låg jag i en hög på golvet och grät... Men tog mig i kragen och cyklade med lillemannen till dagis. Där fick jag ta farväl av en ledsen liten pojk :( Väl hemma la jag mig på soffan och vaknade tack och lov utan huvudvärk, illamåendet var dock kvar. Men nu så här på eftermiddagen har även det lugnat mer sig och jag har fått i mig lite rostebröd och ett äpple. 

Men INNAN huvudvärken slog till igår hade jag och lillemannen en playdejt med Maria och lilla underbara Emilia. Så roligt och verkligen på tiden!!!


Vädret verkar fatta l...

0 Läs mer >>
Det blev en underbart skön slappardag av den här dagen. Mannen jobbade, lillemannen va hos farmor & farfar då jag kunde städa lite, tvätta och framför allt duscha i fred!!! I like!

På eftermiddagen kom våra underbara, älskade vänner familjen N på besök. Den årliga julfotograferingen skulle äga rum. Den gick toppen, typ ha ha. Maja skötte sig exemplariskt som vanligt medan Emil va mer skeptisk. Stackars pojk. Men några fina bilder blev det ändå! Kommer smakprov så snart jag är klar med dem. 

Nu sitter jag i soffan ensam med mitt nagellack och "så mycket bättre" på tv. Njutning!

Man får liksom passa på!





En skön dag!

0 Läs mer >>
Jaha nu har det gått några dagar till. Den här veckan har vi hunnit med en heldag på GeKås, lite tvätt, besök av mormor & morfar med mera. Skönt att det snart är helg...inte för att det blir så värst skillnad för mig. Mannen är i alla fall hemma. Jaja...att klaga hjälper ju ingen!

Bonuskussen Otti kom förbi på besök. UPPSKATTAT!
Ostkakansdag firades med ostkaka, grädde och jordgubbssylt. För mig som inte riktigt förstår det här med ostkaka blev det chokladpudding och grädde, mumma!




Fredag och helg

0 Läs mer >>
Ibland känner man sig välldans priviligierad ändå. Efter att ha lyssnat på Elise nu i helgen så är det just så jag känner. Vilket liv hon levt...OCH lever idag. Hon står verkligen helt och fullt till Guds förfogande på ett sätt som jag önskar jag gjorde...eller vågade göra. Vilken inspiration!

Lillemannen lyssnade väl inte så värst på vad hon hade att säga. Han var upptagen med att samtala "farbror O" och flörta med tjejerna. Ja en del lever enkla liv ;)



Nu ligger vi här i vår stora säng...han drar djupare och djupare andetag...snaaaart sover han. Kanske kan smyga mig ner för trappan snart...



Inspiration...

0 Läs mer >>

Så här känner jag mig idag. Trött och seg, men ändå förväntansfull inför helgen. 
I dag har jag varit på utvecklingssamtal för lilleman, ätit lunch med mannen och sen mest bara tagit det lugnt och slappat. I morgon blir det (förhoppningsvis) lite tvättat...lite fika och sen på kvällen dags för möte med Elise Lindkvist "ängeln från malmskilnadsgatan". Hon var med på Skavlan förra veckan och det gav mersmak! Hon är även med på gudstjänsten på söndag. Efter det ska vi ut med familjen och äta i Jönköping, fars dag ni vet. 

Men nu känner jag mig som en tillplattad katt, så god natt helt enkelt. 

God natt

0 Läs mer >>
här hemma har vi myskväll jag & lillemannen. Vi sitter tätt intill varandra under en filt i soffan. Ska försöka lägga honom tidigt ikväll...får se hur det går. Han är en uthållig liten kille när han inte vill sova den här tvååringen vi har. Suck. Att jag då är extremt kvällstrött är ingen bra kombo. 
Men för nu så myser vi bara i soffan...


Myskväll...

0 Läs mer >>
Jaha då va det söndagkväll här i stugan igen. En skön dag till ända. Men kan du gissa...jag är suuuupertrött! 
Så det blir nig en tidig kväll för tanten här i soffan. 

Jag har iaf vikt vår tvätthög trots denna dimma! Kan nästan säga att det är rekord. Haha den brukar nästan få ligga tills det är dags att tvätta nästa gång. Men nu startar något nytt, en ny tid!





Söndagsväll i stugan

0 Läs mer >>
Idag har jag fotat en familj här hemma i min lilla studio...en stor familj. Men så kul det var! Jag va så nervös så jag mådde illa innan och svettades som en gris under tiden, men efter kändes det gott! Passade även (eller som vanligt kanske) på att fota lillemannen när grejerna ändå var framme. Och han charmade ju som vanligt, en riktig linslus. Bilder kommer! 
Detta var kaaaanske ett steg mot drömmen att starta eget...KAAANSKE!
Nu kommer perioden då det blir fotat här och där. Kul! Då får jag tid att suga på den där karamellen ett tag...

I morgon ska jag spela på en annan av mina strängar, dansen. Det är roligt att damma av de där stegen ibland och röra på höfterna. 

Men först väntar en het dejt med sängen. Jag hoppas verkligen den blir het för jag jag fryser och är vansinnigt trött. Det har jag varit om kvällarna hela veckan nu. Jag som inget speciellt gör om dagarna blir så trött så jag mår illa  redan vid åtta-tiden om kvällarna...gäsp. Blir nog bättre till våren...


Den här tröttheten jag har verkar inte ha smittat av sig på sonen...

Svettig familjefotogt...