Borta bra men hemma bäst!

Nu äntligen är vi hemma i lugn och ro! Inte för att vi farit så värst mycket, sen blev det bara en natt borta...men det är ändå skönt att vara hemma! 
Julafton tillbringades hos svärföräldrarna med god mat och julklappar. Lillemannen som nu förstår hur kul det är med paket gick och sneglade på paketen under granen hela dagen och blev överlycklig när det väl var dags att öppna dem. 

Lillemannen räknar paketen noga. 

Natten till juldagen vaknade lillemannen och...ja låt oss såga att han inte mådde så bra. Sen mådde han inte bra på hela dagen. När han ändå mått ok några timmar, fått behålla en rostemacka och sovit några timmar bestämde vi oss för att ändå åka till mina föräldrar. Gick toppen...i ca 30 minuter, då blev han åksjuk. Jösses. Men fram kom vi, tig bara dubbelt så lång tid som vanligt. Men väl framme, efter en dusch och lite mat (pizza) mådde han som vanligt. Och som han sov den natten sen. Tur det för på annandagen träffade vi alla kusinerna och firade jul. 
Men nu är vi som sagt hemma. Skönt det, jag är helt slut!

Måste ju oxå berätta att vi nu dragit ut lillemannens säng till maxlängd, annars fick han inte plats med det nya täcket han fick av farmor i julklapp!

En stor säng till en stor kille, & ett stort täcke. 



Kommentera här: