att somna med ett åskoväder i huvudet...

Det här med migrän är verkligen inget att rekommendera. Usch!
Igår var vi på föräldramöte/föreläsning på storebrors dagis, jag kände hur det började mullra i huvudet redan där. Sen när vi kom hem slog det till med full kraft. Fick gå och lägga mig där och då, klockan 20.30...
Somnade som tur var ganska snabbt, men sen vaknade lillebror och då fick jag verkligen panik. Men mannen kom till undsättning och jag kunde lägga huvudet under kudden och somna om. Vaknade idag utan huvudvärk som tur var. Men hela dagen idag har verkligen varit dagen efter, jag har frusit, varit som öm i huvudet och helt avslagen. Det slår verkigen ut allt när man har migrän. Det va länge sen sist och hoppas verkligen det dröjer länge till nästa gång!
I morgon när vi ska fara iväg och va borta hela dagen åker det i alla fall ner migräntabletter i väskan!

Innan huvudvärken hann vi i alla fall med att vara ute och leka en massa. Nu har vi öppnat upp sandlådan vi har på tomten så storebror har att göra när han är ute. Han älskar den verkligen! 

Storebror i sin älskade sandlåda

En efterlängtad lekstuga med farbror M hanns oxå med

Det är så skönt med den här värmen (typ) som kommit. Den här veckan har vi varit ute efter dagis ända till middagsdags, vissa dagar har vi gått ut efter middagen oxå. Då har aktiviteten mest bestått av att sitta på grindstolpen och vänta på pappan.

PAPPA!!!

Idag kom pappan hem tidigare från jobbet, till allas glädje. Just den här veckan har vi alla saknat pappan extra mycket, så nu är det skönt med helg!
I morgon blir det kalas!!! Håller tummarna för att det blir fjärde gången gillt...




Kommentera här: